![]() |
Ok. 30k exp w 40 min by 47 RP
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16978
Hmm:> Nie wiedzialem ze bedzie az tak dobrzemoj pierwszy wypat na ten tomb:) Na filmie jest pokazana jego mniejsza czesc gdyz jest on naprawde duzy:> Moze jutro dozuce tutaj filmik z drugiegj czesci:) Comment:> tylko plz nie wypowiadajcie sie natemat moich skili/mlvl-.- (thx DIALOG) @Down To taki odruch z tym pisaniem "/h" jush poprawilem:> |
Nie oglądnąłem jeszcze filmu, ale już rzuca sie w oczy 30k exp/godzinę w 40 MINUT. Czy to się nie przeczy?
|
Cytuj:
|
To tak jak z Chuckiem. Tylko Chuck Norris potrafi obejrzeć 10'cio minutowy film w jedną minutę. ;)
|
Cytuj:
ja tez potrafie -.- |
Może jakiś comment do film?:O
|
Spory waste
|
Cytuj:
Azreszta to waste na poczatku bylo przesto ze ktos t rulnal normalnie nie ma tam crypt~i jest hcyba 1 scarab:> Bylem pozniej drugi raz i nie bylo przynajmniej :) |
Nice. Jak już wspominali wyżej - waste jest. Niestety, za dobry exp trzeba płacić. W moim odczuciu wziąłeś za mało manasów i boltów.
|
No ładnie :D Ale czegoś mi brakuje w tym filmie ;> nie wiem czego
|
Filmik nawet nawet szkoda ze takie waste
|
waste nie az takie duze. musze to powiedziec ... Skile i mlv do bani totalnie chociaz tez niemam ekstra moim 54 rp.. polowa do 15mlv i dysta 80;p
na poczatku zamaist wastowac full mane na vity i tam 2x uh to nielepiej bylo zainwestowac w rune gfb?^^z shieldem... poszla by ci vita lub dwie a nie tyle... ;p |
LoL 30k/h w 40 minut ... Przyjebales jak lysy warkoczem o kant kuli w tym momencie.
Na of jest z 35k/h xD chociaz tu tez niezle |
na guardach takim pallem robilby oikolo 40k/h
|
No comment...
Cytuj:
|
Cytuj:
To jush jest dawno poprawione-.-'' @ktos wyzej wspomnial ze za malo manasów i boltów wzielem:> Taaak wiem ale ja na tym tombie nigdy nie expilem wiec nie wiedzialem czego sie spodziewac:) Ktos jeszcze mowil o GFB zaiast vitac tylko ze wiesz jakie hity wchodza z GFB? po 30-50max przynajmniej ja nie widzialem u siebie zadnego wieskszego hita... I jak bym walil z gfb to 3 strzaly z gfbto by scaraby i crypt dalej zyl i by w raktyce wyszlo na to samo a uh mi nie szkoda UH maker rox:D |
mhm
Cytuj:
|
Cytuj:
na tym tombie wychodzi jakies 30k exp w 40min w godzine da rade walnac cos kolo 40k~ Comment to film plz a nie klucic sie o mój błąd:> |
Do autora filmiku@
Powiedz mi jak mogles tam zrobic 30k w 40 min na takim shicie? Do tego pallem 47 lev? Ja 70~ pallem z dystem 80+ robie tam 30k~/h bijac wlasciwie respy vampy, miedzyinnymi 4x respa. Cos to jest przereklamowane.. Fakt mam gorszy resp tam gdzie ja gram, no ale bez przesady. |
napisales ze zrobiles 30k w 40 minut. Tylko czego? bo expa to zrobiles 18k.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |