![]() |
[Hunty] 201 MS expi na demon helmet quest
Ładnie wali z explo / sd i ue.
Link: http://tibias.info/film_view.php?id=38 NOWA POLSKA STRONA Z FILMIKAMI. DODAWAJCIE SWOJE FILMY! |
Cytuj:
hmm watpie ale mozliwe-.- tylkoze php na koncu cos tu nie pasi:> Ale nic nie mowie wejdz ktos przeskanuj to albo cos:> Hmm wezlem na stronke wygralda na viarygadnął:P ale nic nie sciagalem:) |
Tak nowa strona wykupuje lepsza domene i mam nadzieje że ta strona odniesię sukces.
|
NIe sciongac GEjloggggre krwua wyap z takim guwnem boonu
|
@up
Człowieku, cipka Cię swędzi? Plik czysty. Albo tutaj teraz same nópy, albo na forum.tibia.pl wszyscy się hackjierów panicznie boją. Scan taken on 16 Jan 2007 08:31:22 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing EDIT: Film nie działa o.O |
JA TO sciongonolem i mi schakowali mojego supere postac :((
|
Tak pewnie wkrecaj sobie i innym
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorki juz wiem czemu nie działły zapomniałem zmienić ściezki do plików!
Teraz powinno wszystko już działać! |
Filmik czysty i fajny,polecam :)
|
fajny filmik i tyle to nie zaden gejloger ani nic normalny film
|
Cytuj:
sorry za offtop ale nie moge się powstrzymać od smiechu jak to przeczytałem |
Początkującemu w tym mozna wybaczyć;p
|
Ludzie, jak mnie to w*****a. Jak uwazacie ze keylogger to moze byscie sprawdzili? Sa strony do tego.
|
Ta strona którą podałeś, bardzo mi się podoba :-) No ale CO DO FILMU to loot to poszczęściło im się nawet :D a exp... 14% w 70 min na 201 lv to ładnie ;] "Brawa" dla knighta który blokował (z małą pomocą) 3 demony.
12:56 Rymoz [143]: KURWA :P |
Dzięki za opinię o mojej stronie trochę ją robiłem .. ;p
|
blokowal 3 demony, a jak mial jednego to nawet nie chcialo mu sie ruszyc zeby stac na skos i nie obrywac z geba.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |