![]() |
Pandoria - 118 ek pada
Filmik nie moj :pa ten 118 ek to chyba pijany byl ~.~ zreszta zobaczcie sami
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16990 |
haha, niech on juz lepiej wraca na to swoje noob pvp.
Nie czytalem regulaminu. Nekromanta, odczep sie. |
Hahah no tak, a czego mozna bylo sie spodziewac po makaveli'm? :)
Niech wraca expic na swoj non-pvp ^^ |
Pamietam jak kiedyś próbował zabić mojego kumpla [40 któryś lvl], chyba że tamten sie u niego wykupi i będzie miał spokój. Kumpel go olał, a na drugi dzień Maka pisze, że był schlany, więc sądze, że w tym wypadku też był;) bo to nie możliwe zeby tak zlamić na trzeźwo : )
up, 2up ale z was złośliwce ; p |
hm
no niezbabardzo moze mial pz.. Albo... |
@up
pomysl..gdyby byl trzezwy to by wrzucil hura i ucieklby im spokojnie a jak sie uhal jeszcze.. n/c |
@up
uhal sie jak ciota*. * - jak zawsze. |
płakać czy sie śmiać?..:eek!:
|
Wg. on miał kicka. ale kto wie... zapomniało sie o pvp na Candi... Dziwi mnie tylko jego rs... co on ubil pare 8 lvl'i zeby poszpanowac jaki to on mastah pvp?
|
Killed at Level 118 by Galholt and by Algon Darin (Get Kick)
Napisal to w swoim comencie na Makaveli of Chaos |
niefart. ale mowil, ze mial kicka
|
Cytuj:
Nie mial tez kicka, ani nie byl piajny, lol to ja bylem wtedy pijany :-) Przyjrzyjcie sie przed tym jak pada zaklada ss, a potem, hmmm...nie trafia w hotkeya? AHEUHAUEHUAHUEHA:evul: |
Ale jestescie boscy ,az zal dupe sciska jak czytam wasze posty.Wy to pewnie macie boskie pvp ;) Watpie czy ktorys z was osiagnal tyle co on grajac na candi czy tez pandori ;)
|
Jedyne co osiągnął to chyba levele 100+ na obydwu światach i gratz mu chociaz za to.
|
Cytuj:
Pewnie się nie lepiej uhasz. Na hotkeyah. Weź sobie odpuść bo to wygląda jak byś był jakiś stuknięty. nOObie. Cytuj:
@Topic : Pewnie Kick Lub Zchlany. A i tak w ogóle większość tych wypowiedzi to chyba wypowiedzi zazdrosnych nOObków co mają nie lepsze pvp ; ) |
Cytuj:
@Rosi. Może mam może nie. Ale nie wbijał bym rs'a na low lvl'ach podczas trwania wojny. W wywiadzie dla Hunted.pl mówil o tym ze ma słabego neta. Ale jego pvp nie jest za dobre. takie jest moje zdanie? więc? |
Cytuj:
raz jak go bili na ankh desert, to w siebie uhem nie potrafil trafic. tak w ogole to przeniosl sie na candie, bo woli grac na noob pvp niz na pvp, gdzie sobie zwyczajnie nie radzi. nastepnym razem, jak chcesz mnie obrazic, poprosze pm od Ciebie. Cytuj:
a pan makaveli widac mial do dyspozycji hotkeye i tak padl. |
Nie uwarzam sie za jakiegos specjalnego pvp'era, ale uhac sie umiem, jakbym nie umial to nie nosil bym po pierwsze 20 bp uhs na rsie, po drugie nie mial bym 118 lvla na serwie pvp, bralem udzial w wojnie od poczatku i nigdy nikt mnie nie zabil, a mialem stycznosc nie raz z 100+, pare razy wyszedlem calo z trapa, wiec nie gadajcie mi tutaj ze na 40-60 ms'ach nie dalem rady sie wyuhac majac 1,8k hp, myslcie co chcecie.
|
Cytuj:
Myslisz ze nie umiem naciskac hotkeya leczacego? zastanow sie jak zrobilem 150ms'a bo chyba nie na cyclopach, zazwyczaj expie na demona solo, ostatnio poi na dlach gdzie exure gran naciskam jakies 20 razy na minute i napewno jest 5 razy bardziej hardcorowo niz z tymi mskami wiec nie gadaj mi tu ze nie nie umiem sie uhac, bo osmieszasz sam siebie... |
@up
jak jestes sprytny, to sie dowiesz name. candia rox. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |