![]() |
Naprawde Dziwny 'dead' ... !!!
Wiem że jest taki temat ... ale tam jest troche stron i nie każdemu będzie się chciało tyle tego przeglądać...
Co myślicie o tym ... Huch'net : 04.08.2004 01:07:51 CET Killed at Level 120 by a rotworm... 8o |
Poprostu wysoki lvl zdjal z siebie all i wzial np 9 rotow i se poszedl ogladac tv. Wraca a tu dead :)
|
Albo zabił się dla jaj.
Inny wyjaśnienie to że wracał z jakiegoś hunta, był już blisko miasta i niechciał mu się UHać(albo nie miał uhów). Przechodzi koło rota, a ten mu hita do krwi. A dla tych co myślą, że rot nie trafiłby takiego high lv mówie: Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowymi się nie da:D |
Mozliwosci jest kilka. Moze mial hacka? Moze mial jakies macro, ktos mu zlurowal roty i go zabily? Moze trenowal, odcieli mu net i roty go wykonczyly?
|
najbardziej prawdopodobne jest ze wracał z hunta. :|
Moze miał gdzieś HP - do 20 obeszło go dość duzo rotwormów i dawali w niego albo walczył z jakimś potworem lub kilkoma (np. demon skeleton) i go rotwormy obeszli to moze akurat rot mu zadał to ostatnie obrazenie :P |
Cytuj:
Jest tez szansa ze bil cos mocniejszego i rotworm mial szczescie zadac odstatni cios, mialem kolege co na Necro quescie w czasie freeza dostal ostatni cios od szkieleta (fajny dead na 85 lvl). |
A ja widziałem:
CET Killed at Level 70 by a bug. Daty i godziny nie pamietam.. :D |
Tiaaaa....... Ja widzialem,arczej kolega pokazywal jak koles na 99 lvl dedna od sneaka :D
|
I oto mamy skutki treningu AFK . Trejnił sobie chłopak i zlurowali mu kilka rootow znam jednego knighta 55 który też tak skończył.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |