![]() |
Knight na slimach
Tak jak w temacie mam pytanie na jakich skillach i z jakim eq mogę zacząć skillować na slimach?:)
|
ja zaczolem od 45 eq wystarczy p set i dwarvenka
|
Cytuj:
|
hmmm
z 60+ z słabszym eq z 65+ z lepszym eq Oczywiscie skilujemy na 2 slimach a nie na 4 jak niektorzy robia i potem sie dziwią dlaczego dostaja wielkie hity |
Cytuj:
|
hehe
no tak racja sorka za błąd ;) |
Nie przejmuj sie błędem bo każdy który choć troszkę myśli wie o co chodzi!:)
PS. Nie róbcie off topa tylko dawajcie odp. |
70/70 conajmniej z przyzwoitym eq i mnóstwem fooda, żeby nie uciekać do miasta po leczenie ani nie przerywac treningu.
|
70/70 ? bez przesady, ja na 55/55 zaczynałem skilowanie na slimach. Najlepsze miejsce to w ghost landzie bo tam możesz ryby se łowić. Polecam Ci skile 60/60 i jakiś dobry shieldzik, dużo food i oczywiście ihy od przypadku jak byś przylagował albo cosik.
|
kolo Thais w ancient temple są bardzo ladne i dorodne slimy, stajemy przy drabince i jak sie robi gorąco to tylko mały kroczek i masz wolne a w razie ataku pk czy cos to blisko do miasta. Drugie fajne miejsce to możesz poszukac w dc, na powierzchni lub na -1 :)
a co do skili to nie bardzo pamiętam ale jak od 70/70 zaczołem skilowacv na slimach ale mysle ze wczesniej tez jest sens o ile masz dobre eq :) |
60/60 ;] Eq:Crown Helmet:Knight armor:knight legs: Medusha shield ;] ja na takich skillach i na takim eq poszlem na slimeje
|
Zgadzam się z panem Raflasem. Skill 55 wystarczy, jednak przy dobrej tarczy(vampire, minimum to medusa!!!), lecz slim po pewnym czasie (2,5h mniej więcej, choć przy takich skillach moze i krócej) skill slima też skacze!!! (czytałem poradnik i też nie wierzyłem ale okazało się faktem) w takim przypadku zabijamy matkę i idziemy ponastępną
|
47/47 Vampira c arm p legs bohs steel helm scarf i jazda:p
|
Cytuj:
ej sorry a mama Cię kocha ? ja mam c-seta v-shield skile 77/76 i nieraz dostane 30 :o @topic załóż k-seta i od skilli 60 conajmniej no a jeżeli chodzi o foda to polecam jajca (eggs) xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
-Cut-Cut-Cut-Cut-
|
ja zaczelem jak mialem gdzies 45/42:P ale mam dobre eq:D
|
Cytuj:
zeby trenowac w jak najlepszym |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |