![]() |
New Haker !
Ostanio gram sobie gram... A tu wyłącza mi sie tibia do menu.. dobra myśle jakiś błąd, pakuje sie jescze raz, i jescze caigle mnie wywala, zauważyłem ze wtedy kiedy ja w menu wtedy haker na mojej postaci! wywalił mi wsyzstko obok! jak sie nie wkurzyłem tak zainstawlowałem od nowa tibie, nowy accont, nowy mail, ten sam problem! HAKER! HAKER! odrazu mówie ze nie używałem zadnego porgramu! haker sam się wlamał, nie wiem jak ale odrazu ma hasło czy numer... jakis geniusz czy co?? help me, może ktoś też to ma, a właśnie, bratu też tak sie zdażyło chodz na innym servie gra, on danubia ja Secura i Harmonia! ciagle tak samo! no i haker czasami zmienia hasło, ja też ciągle zmieniam ale on sobie z tym radzi! mama Free Accont
|
Trojan
może na twoim kompie jest trojan że do niego wysyła twoj acc i password
|
Możliwe, Trojan
Cytuj:
|
nie ma czegoś takiego jak "skillbar" a w dodatku na polskiej stronce ?? wielkie lol dla ciebie.
a więc sobie sam zagwarantowałeś tym niby skillbarem "free hack acount" |
Gajwer znawca! (gy_ver)
Cytuj:
|
czlowieku ten skillbar to na 100% keylogger wiec mozna powiedziec z esam sie zalatwiles pozdro
|
Cytuj:
Ale zło już się stało, jak to mówili w Amelii:), teraz zastanówmy się jak to gówno usunąć. Z tego co widziałem programik tworzy w rejestrze windowsa wpis (w sekcji "run"), i nic więcej. Dlatego wystarczy że ów wpis wywalisz, no i oczywiście skasujesz sam program. Nie będe pisał jak to się robi bo jak zniszczysz rejestr to będziesz miał do mnie pretensje - spytaj jakiegoś kumpla jeśli sam nie wiesz co i jak. Klucz to "Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run \", wpis to najprawdopodobniej "svchost*****", ale swróć uwagę na ścieżkę dostępu - jeśli windows\system32 to nie ruszaj,a jeśli windows\system, to wyp... I na koniec sprawdź czy masz w katalogu windows\system plik svchost***** - oryginalnie plik ten jest w katalogu windows\system32, i powinien mieć ok. 12kB wielkości. Jeśli jest w katalogu system, to coś nie gra i jest to plik naszego trojana. Ale zamotałem. Pozdrawiam serdecznie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |