![]() |
25 knight bloczy gsa
wiem, ze to nic takiego, ale wazne, ze jest :P
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/17055 pozdro. |
Jak dobrze że to n-pvp bo juz sie bałem ze padniesz od tego mort hura ;P
@DOWN Tak zrobiłem z siebie noobka :( Faktycznie przeciez to n-pvp xD Kazdemu moze sie zdarzyc |
nice
Nieźle :)
Hail Zieloq Hail Marolwyn Hail Fokus Hail Ten 41 Sorc :> ~~ HAIL HONERA ~~ |
Cytuj:
|
Ostro. 8o ;)
|
Gs.. hmm... były już dle na 20... ale to zawsze coś. Gratz!
|
Widzisz Zieloq dales rade ;) Szkoda ze to nie z tego co ty blokowales nie spadly k legsy ale nic ;)
Aha ten 41 sorc - Destis ;] Hail Chickens ;] |
Ja raz blokłem 40gsów i brass legi spadły. Waste jak cholera i 0exp. Blokowanie jest nieopłacalne.
|
w sumie to w 2h~
mi zeszlo 5 uhow i 1 hmm Destisowi 2 bp manasow i 2 bp hmm blokerowi (Fokusowi) 3 bp uh i 2 bp manasow loot: 2x k legs (z 2 i ostatnigo gsa xD), 2x p arm, 500+ gp, brass legi i jakis shit z niebieskich bagow xD |
@up.
nice ... ja bloklem okolo 100 gsow i tylko 3 gp :< a to peszek. : ) |
ja dla zabawy na refugii blokowalem DLe 21 najtem...
|
@up
gz ^^ Cytuj:
thx all za commenty ; ] more? xD |
Cytuj:
Co do filmu - nic nadzwyczajnego, ale Gratuluje :) |
Cytuj:
|
Na 25 lvlu to ja Druidem bloczyłem GSy xD nie miałem wyboru wtedy, ale bloczyłem xD
Ale i tak fajnie sobie pooglądać filmik nie będący kolejnym huntem na hiper-mocne potwory/wojną 150+ lvli/noob pkingiem |
No to wez uwierz ze polecialo mu 3 gp bo gs zostawia loot bardzo bardzo zadko wiec jest to calkiem prawdopodobne hociaz pewnie lecialy inne zeczy ale sorce zabierali:o
|
Cytuj:
zgadzam sie z nim ... choc niezupełnie : ) ale ja naprafte !!1111 blokoffalem 8 knajtem 4 Dle i 19 Gsoff i 666 ChydeR na ras !!1111 zeshLo mi tYlQo 2 Uchy !!1111 Muj nicK - Zbiegónkoffany knaicih !!1111 <zal> xD BtW. Lordkas [8] : BUY SUOWNIK !!! <Carlin> 1k no trawel ! Cytuj:
Cytuj:
btw. i am the troll 1! ;D |
@Niepozorny
wyjdz. |
Cytuj:
Ómyj Śe !!!111 |
Odkąd hunciłem gsy to średnio 30-50gp z każdego mi wypadało. Czasami mniej, czasami więcej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |