![]() |
Jamera - Eternal Power.
Siemka all.
Chciałbym zaprosić was na oficjalną stronę jednej z najsilniejszych gildii itniejących na Jamera - Eternal Power --> www.epower.glt.pl Również chciałbym zaprosić was na nasze forum --> www.eternalpower.fora.pl Możecie na nim znaleść przydatne poradniki, najnowsze newsy z Tibii, archiwum filmów na Tibicam, screeny z naszych avansów oraz huntów, a także wywiady ze znanymi lub mniej znanymi graczmi na Jamera i nie tylko ;) ( ciągle powstają nowe ). Szczególnie proszę o zakładanie kont graczy z Jamery ;). Pozdro! |
^
Nie wiem jaki masz zamiar rozpowszechniając wasze forum skoro jesli ktos nie gra na jamera nie moze osądzac itp..
Dla mnie temat zupelnie niepotrzebny...:( Z jamery i tak najlepszy jest radek noob |
Skoro zrobiliśmy coś czym warto się podzielić innym to myślę, że należy to promować ;). A tak na marginesie to cytat z wywiadu z Snd~ który mnie skłonił do założenia tego tematu "może chciałbym żeby była bardziej odwiedzana przez innych graczy :) żeby nas poznawali a my ich :) moze z innych servow może nie tylko PL ?"
|
Kto nie zna jednej z najsilniejszych Polskich gildii na Jamera zapraszam na nasze forum :D Tam dowiecie się ciekawych rzeczy o złonkach EP.
ETERNAL POWER ROX:cup: |
hehe ;)
Pozdro sylwusia =** a tak ogólnie to wątpie, żeby sie komuś chciało tam zaglądać <bez obrazy> :) |
Możliwe, ale zareklamować zawsze można!:]
Podro Bro =** |
Moze niech kazda gildia zacznie reklamowac swoje Fora ciekawie bedzie :)
Pozdrawiam. |
???
Kto wie jak się nazywa gildia który daje itemki dla low lv na jamera
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |