![]() |
Pk furora:)50druid
Siemanko. To ze to nie moja postac wybralem sie na male pk. pierwsze pk nie udane albo potem jest smiesznie. Moim zdaniem warte poogladania :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/17066 |
20:40 Faumeuek [50]: Pozdrowienia dla tego frajera któremu wyslalem Keyloggera i mam kilka fajnych itemkow oraz moge troche popkowac.
Jak to zobaczyłem to padłem z krzesła ze śmiechu.:D 20:48 Tola Huwuxam [42]: czemu nie powiesz czemu? to też dobre Fajny film |
Nie podobało mi się. Pierwszą akcje okropnie spartaczyłeś bo pozwoliłeś jej wejsc w szlak prowadzący do wyjścia. Po 2. straszne długo trzeba czekać na jakąś akcje, stoisz sobie w depot itp. Na następny raz kiedy nic Ci się nie uda i pójdziesz do depot to zacznij kręcić nowy film, a nie tym badziewiem nam zawracasz głowe. Obroniłeś się tymi ładnymi fragami pod koniec. Ostatecznie film oceniam na słaby. Odwołuje to z mort hurami gdyż powaliło mi się, że jesteś sorcem xd. Thx za zwrócenie uwagi esdek.
|
No tak w pierwszej akcji się nie popisałeś,
gz loota z drugiego, a trzeciego niepotrzbnie lałes - 20 lvli mniejszy? |
Cytuj:
Po kilku minutach dodano Ten kolo mnie rozj**bał Zostaje mu 4 hp a on: 21:58 Sher Ranix [41]: cze Kolejny noob który dorwał się 40+ chara. |
Troche mnie w*****a jak ktos tak spamuje sd - z deka bez sensu.
Zamiast zaczac od samych hmmow, dla uspienia uwagi, ktos sobie pomysli looz uciekne i wtedy np 2 sdki. A tutaj ledwie kogos na ekranie zobaczysz juz spam esdekuf w niego LoL ;/ ta pierwsza akcja beznadziejna , te pozniejsze srednie, ze wzgledu na to ze pvp to sie nie popisales- oni poprostu nie umieli sie uhac |
Cytuj:
Fajny film, druid powah! Ale rzeczywiście, trzeba było uśpić uwagę hmmami.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |