![]() |
[Furora] Afker- hydry- Imargam lurer
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17096
Ogladajcie i komentujcie ;]. Ladny noob z tego tego najta ;p |
Oglądałem wcześniej... Na miejscu Imargam'a Bym go dobił :D No Ale Chyba bał się pz'ta. Ale ogólnie żal z rs'em afkować.
|
@up
ladnie to tak miec mnie w podpisie ?xd @topic omfg niezly sieczka na tym filmie ;d |
n/c koles co stal na afku jest kompletnym noobkiem, vision zdobyli next fraga w war xD bez nabijania pz :D
Lot dobry :) Na filmiku pokazana jest moc 200 najta, ktory majac pelno hydr na karku nic sobie z tego nie robi xDO Ocena 6 :D |
Lol xddd Nic dodać nic ująć ;)
|
Muahahahahaa, totally owned
Jak mozna afkowac na respie hyder z redem w czasie wojny? o0 |
nie afkowal, moze mial PZA i exitnal... :] ale coś mu sie nie udalo :baby:
|
hehehehe
Vision zrobilo mass loga a tomo nie dal rady exitnac , fraga nie robilem bo az mi go bylo szkoda :/
|
Daj ktos rehost na rapida albo dajcie poprawny link bo ten nie dziala ;/
|
xDDD
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/12263231/tomo.rec.html xd |
oby wiecej udanych mass logow... widac ze ludzie sraja w gacie jak sie logujecie ;]
|
Afff.... Daj ktoś rehosta, bo tibicams nie chce działać =/ Byle nie rapid.... Mega~ może być tlyko nie rapid plx... ; dd
|
20:45 Crown Merfolik [18]: hi
20:46 Crown Merfolik [18]: you are the best 20:46 Crown Merfolik [18]: i like you i dont like taifun devilry :D :D Btw. Nice loot :p |
Cytuj:
2. Byl tam jakis noob schooter to mogl mu dac eq. 3. ZAL |
Film całkiem fajny, tylko lurowanie takie troche mało profesjonalne.
|
:(
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heheh Srajfun nadal jego twarz sni mi sie po nocach...
nie ma to jak pewnosc siebie :) chlopak myslal ze nic mu nie zagraraza jak pojdzie sobie herbate zrobic albo cos do jedzenia zrobic |
Next time Ima~~ idz na wrl moze taifun sie przestraszy i wyłączy sobie korki aby fastowsko mogl sie pozbyc pza ;). GL and HF.
|
fajnie to wyglada, nie powiem...
tyle hydr "na plecach" ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |