![]() |
jestem nowy
mam do was pewną propozycje
w Tibii jestem początkujacy i wiem nie wiele i mam jedno pytanko mianowicie: od kogo można dostać różdżke dla sorcera (wand of vortex) i w jakich miastach i jak to zrobić żeby ja dostac? |
Niestety nie potrafimy czytac w twoich myslach i ci pomoc.
|
Cytuj:
Hmm,eee, echem,eeee, heeeeem eee ....................w gildii czarodzieji?Ale nie wiem czy takich jak ty (OPCJOSZUKAJNIEUŻYWALNIKOWI) taką różdżkę dadzą...............X( |
Venore - NPC Chatterbone
Carlin - NPC Lea Thais - NPC Muriel, NPC Lungelen Znajdziesz ich na mapach na tibia.pl Dostajesz różdżke w taki sposób: mówisz - hi/wand of vortex/yes/bye Poza tym szukaj ;] |
Podchodzisz Do NPC i piszesz : Hi , Wand Of Vortex , Yes
i Wszytko ;) |
Cytuj:
Wpisujesz tibia pl mape miasta w jakim jestes szukasz gildi czarodziejow nastepnie idziesz i mowisz------- hi---------Wand of Vortex--------bye;) ______________________________________________ moja rada jak masz kolegów ktorzy grają w tibie to powiedz żeby Cię nauczyli co i jakB) |
Ekhem, w gildii Sorcererów? >.<
Hi -> Wand of Vortex NIE MA yes :baby: I chyba jesteś nowy, w sensie "na świecie" nowy, a nie w Tibii >.< Nawet 12-latek ma dosyć rozumu, żeby na supported fansite zajrzeć... (mój brat przynajmniej tak robi). |
No to wpadl na Supported fansite, ale na Forum :)
i tak wogole nie do gildii czarodziejow tylko do sklepu magicznego -.^ Hi -> wand of vortex, i tyle... |
Cytuj:
|
next newbie na forum ;]
tibia.pl i tam na dole jest po prawej :D na samym dole linki z miastami i co gdzie jest .... |
a jaka to propozycja? -.-
|
pomocy!
Cytuj:
Pozdro! ;) |
jesteś nowy...?? to fajniee może zostaniemy przyjaciółmi??
Lol poszukałbyś trochę ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |