![]() |
PROSZE WEJDZ TU I POMÓŻ !!!!!
ej jestwem zdersperowany nie wiem co zrobic najprqawdopodobmnij mam na kompie Key loogera albo inne podobne guwno moje konto zostalo shackowane 6 raz powiedzcie czym to mozna usunac albo cos z tym zrobic (mam System Win XP a takze northona 2003) prosze help i nie mowcie o reinstalce bo nie moge zrobic szukam spsobu innego aby to wyjebac z kompa
HELP PLZ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( pomóżcie prosze ;( |
;( Jak używasz Tibii gg to jest ryzyko że tak się może stać doradzam zmienić hasło i zainstalować jeszcze raz windowsa ale z tym windowsem to żart :(
Łącze wyrazy współczucia ;( ;( |
Sugeruje defragmentacje dysku zrobić albo sprawdzić system Łacze wyrazy wspolczucia ;( ;( ;(
|
;( dzieki ale defragmentacja uklada pliki a nie wyszukuje k leoggery itp a to drugie co napisales to nie wiem o co chodzi :( ;( ;(
|
EJ NO PROSZE POMOZCIE NO MODZIE A TY WIESZ ? PLZ HELP
|
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
no co z wami jest pomóżcie na czasie mi bradzo zależ y !!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((( |
dzieki zajebista pomoc dziekuje nie wiem co powiedziec powiem jedno KONCZE Z TIBIA ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Mam takie cacko które czyści rejestr. Jak ten twój trojanopodobny stwór się włącza przy starcie kompa to mój cacek na 60% go wykryje i będzie go można usunąć, a przynajmniej sprawić że stanie się nieaktywny.
Jeśli cię to interesuje mail me!!! |
kitomaniak THX jak mozesz to przeslij na Email [email protected] albo na gg napisz 266 35 30 plz fast
|
Mam jeszcze jedną sugestje jak hujstwo unieszkodliwić. Ściągnij sobie ZoneAlarm lub coś podobnego. ZA spyta się któremu programowi dać dostęp do netu. Zabronisz wszystkim podejrzanym programom i będzie cacanie. :]
|
napisz do mnie na gg
266 35 30 plz |
Nie mam gg (siara nie?)
Już wysłałem to cacucho. Ściągnij ZoneAlarm, się przydaje! |
powiedz mi swoj server i jaka nazwa postaci jak to wypali to ci staffika przesle
|
Eternia Venore <cut by ja>
hehehe |
zajebiscie mam kumpla na eterni napewno jakis stafik dostaniesz tak co bys chcial ? ale wiesz tak do 5 -10 k
??? |
|
@ ktos ze swita nova
jaki masz nick na novej ? |
@kitomaniak
dzieki ale jakie ja mam pliki szukac ? jakies nazwy ? rozszerzenia ? itp plz |
@Nawigator - powinieneś mieć raczej ksywke Plagiator bo nie dośc że "kradniesz" czyjeś avatary (konkretnie to pomysły na nie) to jeszcze zaśmiecasz forum swoimi głupimi postami. Naucz sie człowieku ze przycisk EDYCJA POSTA jest po to by z niego korzystać.
Re down: Zapomniałem dodać bys sie kontrolował bo te bluzgi sa zbyteczne. (Zreszta to typowe dla prostaków ze nad soba nie panuja). |
koles tobie sie cos w głowie (Cenzura) nic nikomu nie kradne i to ja zostelem okradziony
i ty mi (Cenzura) mowisz o edycji postów jak (Cenzura) sie na czyjs temat i piszesz nie wiadomoco jak nie pomogasz to (Cenzura) niekt cie o zdanie nie pytał !!!!!!!!! A ty powinienes miec ksywe (Cenzura) a mowisz o zasmiecaniu formum jak posprzatasz swoj pokoj to pogadamy Edit by Gremlin |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |