![]() |
Dam rade solo GSa?
Czesc, mam 61 level elder druid, raczej dam rade solo GSa np. na skale na darashi lub na blood herb quescie, ale ile moze tego zejsc np mfow i jaka taktyka? Wand + vis i uamo vita? Mam 51 mlvl.
|
Glupie pytanie...oczywiscie ze dasz rade.A taktyka?Normalka stoisz na koncu skaly,gs podchodzi a ty go z visow nawalasz.A jesli chodzi o utamo to dla bezpieczenstwa mozesz miec wlaczone,ake mysle ze bez tez dalbys rade. :<
|
AAAAAAAAAA niebyles jeszcze solo na GS !!!??? Nieno czlowieku gratz:D Spokojnie dasz rade polecom ci z 7-8mf. Poprostu podchodzisz i walisz vis+ruzdzka/hmm jak chcesz mozesz ssumonowac ds ale to sie zupelnie nieoplaca...
|
Tempest Rod + Exori Vis + Exura Sio.
Nie wal na oślep z visa, bo będziesz miał exhausted na sio :p Powodzenia. |
spytaj na allegro.pl -.- pewnei ze dasz
|
Pewnie, że dasz rade.
Taktyka: Exori Vis + Tempest Rod, a Mana Shield jak kto woli. :P Jak będziesz bił bez to lecz się Exura Gran po kazdym mocniejszym hicie. Pozdrawiam. @2x up Może i być Exura sio. :P |
Cytuj:
edit: @up Nie "może" tylko "musi". |
Cytuj:
[Ironia/]Ej sluchajta mam kurdek takiego hara na 105 poziomie no i nie wiem bo sie bojem, czy moze by tak witeta, bym se polazl na smoka kurde, ale nie wiem czy nie dednem no bo ja mam knejta, on ma takie sford fajtingh 91, i szjelding czy cus, tak ziomek gadal, ze ma zkilz 91/90. No i tera ja sie boje, bo wim ze wylatujom naprzyklad dragon szildy, i czy dam rade. Ej a co to butz of hazte? @Etit O wlazne! Pofjedz my za yle selne tragon hamer?[/Ironia] |
@up
i jeshche zapomniałesh spytach po ile spszedarz te dragon szieldy???/////////// |
A teraz pytanie na jakim levelu trzeba mieć knighta, żeby solować/expić na gsach?:DDD Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.
|
Knight nie jest do expienia na GSach. Żeby coś się opłaciło to conajmniej 100+/100+. Przy szczęsciu się zwróci. Bardziej polecam Dragi.
|
Co do solowania GSa to można go solować nawet na 29lvl ^^ . Wiem że niemasz takie czaru jak GEB (great energy beam) ale masz exori vis (noi wyzszy lvl). Z samego GEBa gdy walilem GSa na bloodherbie poszedl caly bp manasow 8o (ale jest bestsolo B) )
|
Ogolnie dla knighta gsy nie sa oplacalne...w zasadzie tylko palek moze "z powodzeniem" huncic na gsach ;p
|
o ziomek :P to ty na tym LvL'u nigdy nie byłeś na GS'ie? troche smieszne pewka że uwalisz z Vis ;]
|
@ tworca tematu
wszystko powiedziane a ostatecznie mozesz jeszcze isc na poh w bohah cienie powinien dogonic mozesz nawet z moonlight roda ubic xD ( 4 fun ) smignac sobie 1 gsa z burstow (jakos szybko pojdzie =) ) @d4arq knight - gsa : moje best solo na 25 lvlu :D cale 6 uh poszlo i 1 manas < lucky? > |
1 odp : Tak dasz rade.
2 odp : Stajesz na wprost gsa i bijesz z visa + leczysz sie z sio, tylko bij z umiarem, zeby sie sio'ac w pore. 3 odp : Idz i sprawdz ile ci manasow zejdzie -.-' @up Gratz szefie jestes moim idolem.....ale gowno to kogo obchodzi ? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co to IRONIA? OMG! KLIK Ot co IRONIA. -.- |
Crash!
Double post. Delete! Prądu nie było, i 2x wysłałem ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |