![]() |
Wyverny w Kazordoon
Mam pytanie. Gdzie są wyverny w kazo? Proszę o mapy z opisem ścieżki :baby:
|
Wiesz gdzie jest pojedynczy resp draga? To trochę na północ od niego po lewej jest wejście na wyższy poziom i tam są bodajże 3 wyverny. Jak nie wiesz gdzie jest pojedynczy resp drago to powiem, że na prawo równolegle do głównej drogi w kazo:DDDD
|
Dzięki, a może znasz jakiś pojedyńczy resp Wyverny? :D
|
Tam obok tego draga są 3 wyverny ale pojedynczo, chyba że ktoś zlurował. Ale Pojedynczy resp jest kolo GL w Carlin i po dordze do Venore
|
Wielkie dzięki :D. Pujde sobie tam koło GL
|
Kurde :P Niemoge znalesc tej Wyverny w Carlin :D moze ktos dac mape jak tam dojsc?
Dobra nie piszcie. Juz wiem gdzie on jest |
wiedz co to za przycisk: Edytuj
|
Na senji jeszcze są dwie wiverny na raz
|
A więc kochane dzieci, chyba każdy zauważył że tych tematów o wyvernach namnożyło sie jak mrówków,dlatego dzisiaj wasza babcia postara sie zrobić na TYM temacie krótki przewodnik po wyvernach na terenie facców(niestety pomine spawn na poh, troche boje sie tam iść;]). Przewodnik będzie zamieszczony dziś lub jutro.
|
Ja spotkałem wywerne obok carlin. Dedneła moją poprzednią postać.
|
ten ich resp obok carlin jest pojedynczy ??
|
@up
Tak ...i prawie zawsze zajetyX( |
@Szomalek taa a mi wczoraj wypadł mpa z rata i "selłem" go za 10 gp bo myślałem, że to shit. Jakby ci walił bo 200 hp ten "belholder" to byś sie po 2 hitach zgiął.
@down nie nie kapie[woda z kranu xD] i pewnie jeszcze ci "belhonder" shield wypadl? Najlepiej to wszystko. I akurat równo ci 200 za***ał pewnie 1 hitem, a później nie atakował, tak? |
@2x up
On jest newbie i to takim dziwnym ;p chyba jedynym w swoim rodzaju ;D Co do tematu: tak, jest w kazzo ale jak już mówiono zajęty prawie zawsze, jest także w ghostalandzie jeden i w drodze na of na takiej górze ze schodkami są dwa. Na Lodowych wyspach też są ;] O i bym zapomniał... na PoH'u też jest :D |
kilka pojedyńczych respów jest na Edron ( ale jak wynika z tematu interesują resy na FACC-landzie ), co do lodowych wysp - fajny resp jest na Vega (wyspa ze św. Mikołajem) łatwy do zblokowania nawet jak jest więcej niż 1 wyvern'a i mało tam ludzi z reguły :) <teraz pewnie już nie>
|
Gdzie są Wywerny w Kazoo?
Zaznaczyłem czerwonym kolorem, nie jest to pojedyczny resp ale warto sie tam wybrac :)
http://foteka.pl/miniaturka.php?id=6034 Zycze miłego expienia :p |
Pojedyńczy resp wyvern znajduje się obok drogi z Venore do Mostu Dwarfów!
Pod spodem mapka \/ MAPKA Mapka zrobiona przez: [CHAR]Sayan Polo[/CHAR] :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |