![]() |
Degrassi : Nowe Pokolenie
Co to?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
:P |
and then?
co w zwiazku z tym masz zamiar zrobic? |
Sie pytam czy ktos to oglada ;p
|
Z tego co pamietam, w kazdym odcinku sa poruszane 'powazne kwestie'. A to gwalt, a to ciaza, a to rak, a to alkohol, a to ekstaza.. =p
Nie ogladam, zeby nie bylo. Juz nie. ;p |
Najlepszy to Szał na Amande, ten film podbija wszystko co moze istniec.
Te odcinki sa tak chore ze az smieszne ! |
Szał na amande.. lol
@Kaju - czemu juz nie ogladasZ? :P Fakt te pierwsze 2 sezony sa do kiczu ale pozniej juz jest ciekawiej |
@up up
Najlepszy to South Park jest. @topic Przekonywałem się do tego kilka razy i nic nie wychodziło. |
Nie ogladam, bo rzadko na to trafie, a mnie jeszcze do tego stopnia nie pomylilo, zeby na to czekac codziennie z paczka czipsow.. =)
|
Cytuj:
nie ogląda tego czegoś na ZigZapie zresztą Aparatka była the best ;p |
Moim zdaniem to jeden z najlepszych seriali ukazujących problemy młodzieży. Otwarcie mówi się tu o seksie, przemocy w kazdej formie itd. Nie ogladam tego serialu na biezaco, ale jak juz zobacze, ze leci to zostawiam i ogladam :)
|
ZigZap śmierdzi...
|
Cytuj:
Btw. dziewczyny z aparatami sa sexy. xD |
|
Cytuj:
Sorry za offtop. |
Cytuj:
Btw. co oni tak wyrosli wszyscy? |
toc mowie kurde ze potem sie zaczyna dziac dopiero :P
wyrosli w miedzy czasie ;P w koncu co rok 1 sezon robili |
Komentarze do tego fragmentu sa dosyc rotflowate.. ludzie pisza, ze plakali jak to widzieli i takie tam.. =p
Plakalem na filmie to raz w zyciu, na Krolu Lwie jak Simba stracil ojca.. ;< |
Lol :P Hah tam w ameryce sie moze do tego przyzwyczaili jak to juz leci od 2001 i co rok nowe odcinki ;p zreszta to napewno pisaly jakies małolaty co myslaly ze na rilu tez zginal ;p
|
Ty no kiedyś czasem to oglądne jak leci... ale z tym "Dead'em" to się nie spodziewałem O.o . Ciekawe czy ten odcinek też na Zig-Zapie pokażą.
Pozdro Co do South parku to... RULEZ! |
Szczerze wole zigzapa ogladac i jakies bajeczki niz Posiedzenie naszego Sejmu ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |