![]() |
Has'ek Legenda Furory!
http://img201.imageshack.us/img201/9...ogromca1zr.jpg
09:51 xxx: Witam cie. 09:51 Has'ek [133]: Witaj. 09:51 Has'ek [133]: W czym moge pomoc? 09:52 xxx]: Co czuje pierwszy gracz na furorze ktory wbil 100.100 skile ? 09:52 Has'ek [133]: Wiesz... to takie podniecenie kiedy czujesz ze jestes najlepszy. Czujesz ze mozesz wszystko i jestes z siebie dumny. 09:53 xxx: Sadzisz ze jestes legenda tego servera ? 09:53 Has'ek [133]: Ciezko powiedziec, zapewne niektorzy mnie za takowa uwazaja ale ja na ogol jestem skromny wiec nie powiem ze tak. 09:55 xxx: Myslisz ze ludzie na furorze uwazaja cie za legende ? 09:55 Has'ek [133]: Wydaje mi sie, ze sa tacy ktorzy tak mysla, zapewne jest kilku knightow ktorzy podziwiaja mnie za moje umiejetnosci walki toporem. 09:56 xxx: Slyszalem ze na furorze panuje wojna , co czujesz podczas walki ? 09:57 Has'ek [133]: Tak, kilku rebeliantow z Vision chce zniszczyc nas i wyrzucic z servera... Podczas walki czuje dume ze moge walczyc ramie w ramie z takimi slawami tibijskiego swiata jak Taifun Devilry, Czipsu czy Fenix'gru. 09:58 xxx: Napewno podczas wojny miales wiele okazji do pokazania swojego pvp , czy moglbys opowiedziec nam jakas ciekawsza akcje Duskiness? 10:00 Has'ek [133]: Wiesz... mysle, ze mam dobre pvp... wezmy na przyklad akcje na tombie kiedy cala gildia vision majac mnie w trapie bila mnie przez 10 minut, uhalem sie dobrze... Niestety mialem laga i Duskiness nie zdazylo przybiec z pomoca. 10:01 xxx: Uwazasz siebie za wiodaca postac w czasie tej wojny ? 10:01 Has'ek [133]: Oczywiscie, koledzy zawsze mowia mi ze wnosze bardzo duzo do wojny. 10:03 xxx: Powiedz nam czy to prawda ze Taifun sharuje , przez co twoje szanse na dogonienie go sa minimalne ? 10:04 Has'ek [133]: Mysle, ze odpowiedz na to pytanie jest prosta. Niestety nie moge oficjalnie wypowiadac sie w jego imieniu poniewaz jest on absolutnym liderem naszej gildii. 10:04 xxx: Rozumiem , przejdzmy do nastepnego pytania. 10:04 Has'ek [133]: Ok :-) 10:04 xxx: Na czym wytrenowales swoje potezne skile ? 10:05 Has'ek [133]: Dlugie miesiace treningu... przewaznie uzywalem slimow, potem troche na monku. 10:06 xxx: Niechce ci zawracac wiecej czasu wiec ostatnie 2 pytanka. 10:06 Has'ek [133]: Slucham. 10:06 xxx: Jak oceniasz szanse Duskiness na wygranie wojny ? 10:07 Has'ek [133]: Szczerze, obawiam sie ze bedzie to ciezka wojna az do ostatniego fraga, ale przeciez mamy Taifuna i jestesmy o wiele lepiej zgrani od Vision ;-) 10:07 xxx: Masz czas na rl life i gre w tibie ? 10:07 Has'ek [133]: Hehe , sa z tym problemy ale daje rade. 10:08 xxx: Czy chcialbys kogos pozdrowic na lamach tibia.pl ? 10:08 xxx: :) 10:09 Has'ek [133]: Pozdrawiam cala moja gildie, wszystkich przyjaciol oraz wrogow i zycze im powodzenia na wojnie ;-) I oczywiscie Dalanthiego, ktory zawraca mi glowe gdy tylko sie logne ;-D 10:09 xxx: Dziekuje za wywiad. 10:09 Has'ek [133]: Ja rowniez. http://img100.imageshack.us/img100/9...ogromca5pu.jpg Has'ek jest to z pewnoscia najwieksza legenda furory , jako jeden z nielicznych nigdy nikomu nic zlego nie zrobil. Postanowil trenowac i dzieki swojemu poswieceniu osiagnol skile 101.101 co jest niesamowitym osiagnieciem. Taifun Devilry , Imargam , Czipsu , Katrila czy ci gracze kiedykolwiek cos pokazali ? Odpowiedz jest prosta "NIE" tylko Has'ek dzieki swojemu poswieceniu osiagnol cokowiek. Dlatego teorie ze ow gracz sharowal <> botowal jest wyssana z palca , a gracze ktorzy to mowia poprostu mu zazdroszcza. Has'ek z pewnoscia zasluguje na miano legendy furory a moze nawet Tibi. Has'ek w calej okazalosci! http://img261.imageshack.us/img261/9992/beztytuu7xv.jpg |
LLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL
albo to fake albo nowy owner HAska W zyciu Czipsu, Fenix nie beda legendami tego serva, to nie lvl o tym mowi ale dokonaina Mozliwe ze za legende moznaby uwazac Shel Phana, Sarandiela i Rahima CAspari ale nie tych zalosnych acc buyerów >.> |
Lol
ahahahahhaahaha niezla fota nie ma co xd
|
@2up
zgadzam sie dodam jeszcze Fetta i Rapithusa :) |
haha xD has'ek legenda furory, hehe zal.
|
Cytuj:
Albo raczej wasza*. |
Cytuj:
|
aha i jeszcze jedno. troszke zjebales napis has'ek;
http://img442.imageshack.us/img442/2...omca1zr2lz.jpg no chyba ze wszedzie jest taki lekko zielonkawy podklad ; ) |
Cytuj:
|
heheheheheheeheh
ladnie ladnie |
dokladnie ten sam artykul mozna bylo poswiecic mojej kaczuszce- Kvakowi!
Ma takie same skille, lepszy lvl, nigdy nic zlego nie zrobil i jest ogolnie lepszy. |
no prawie idealny fake ;)
|
09:57 Has'ek [133]: Tak, kilku rebeliantow z Vision chce zniszczyc nas i wyrzucic z servera... Podczas walki czuje dume ze moge walczyc ramie w ramie z takimi slawami tibijskiego swiata jak Taifun Devilry, Czipsu czy Fenix'gru.
Ten tekst rozwala 8o . Dume to bedziesz miał jak vision na tobie kolejnego fraga wbije. Takie z nich sławy jak z mandaryny piosenkarka. Idz za stodołe i wrzuc sie w krowie gó*wno:baby: |
Cytuj:
|
Jak Fenix czy Czipsu to sławy to ja mam kutasa na 57 cm a żona Lecha Kaczynskiego to Miss Świata<lol>
B) |
To Fake Bo Znam Has'ka Z Rl Wiec Schowaj Sie Z Tym Lamerskim Topickiem
|
lol
hahahaha pokazać ludzią feaka i ludzie wieżą :D:Dd nooby hahaha takich jak wy to ja zjadam na sniadanie lol ;pp nooby
|
Cytuj:
owned owned Hasek wymiata, no nie ma co:D |
Mysle ze troche zrytym trzeba byc zeby dac sie nabrac na ten badziew. Podczas akcji w tombie duskines bylo neutralne. Poza tym Has'ek okazywal szacunek czlonkow vision (przynajmniej niektorym). Nie rozumiem tylko po co ktos wzucil tu ten shit.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |