![]() |
PyTaNiE Do WszyStkicH Co GraJa W TiBie
:p Siemka, mam 2 pytanka: Czy na serverze " Dolera " za zabicie czlowieka dostaje sie expa i czy ktos z was gra na tym servie, z gory dzieki
|
Tak i jeszcze napiszcie jak można grać na takim serwerze bo ja sobie nie wyobrażam żebym miał np. 60lvl, ktosby sie uczepil i zaczal zabijac, i spadlbym do 8lvlu ;/
|
jesli chcesz grac na enforced - pvp polecam Inferne (mniejsze lagi i wiecej polakow)
@re up Ostatnio gram na takim swiecie i jest tam duzo ciekawiej niz na innych swiatach, a do ciaglego zabijania mozna sie szybko przyzwyczaic ;) |
expa dostajesz tylko wtedy gdy zabijesz czlowieka na lvlu wyzszym niz twoj
@ down: expa dostajesz chyba 10% tego co stracil koles ktorego zabiles, a jak ciebie zabija to chyba exp tracisz tak jak na zwyklym pvp |
Re up:
Dużo tego expa? Przykłady plz. A czy jak mnie zabiją to tak samo jak na innych serwerach stracę lvl(xp)? |
Ja pierdziele... Gram gram... BUM deatch... na samo dzien dobry w swiatyni z 30 dedow przed depo =/ jak to mowil MaX PAYne: " Popelnilem blad ktorego nie dalo sie juz odwrocic " Chyba rezygnbuje z dolery i jade na Inferne doradzcie cos plx i prosze o nie dawanie komentarzy typu " nie trzeba bylo isc na ten serv" itp... z gory pozdr. @LL
|
Hmmm moj kolega odszedl z Calmery i poszedl grac na Inferne.Myslalem z poczatku ze go zpekuja na sam poczatek.Mylilem sie .Chlopak sobie dobrze radzil i ma jzu 35 lvl^^.Jak widac da sie tam jakos przezyc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |