![]() |
Noob wywiad z Magrami
Ja jako NOOOB i magrami który ze mną rozmawiał też NOOB zrobiliśmy wywiad sobie nim.My czyli ja :] na początku magrami pare godzin siedział uwięziony w trapie w dp pomiędzy innymi noobami a Benjaminem który sprzedaje parecele w thais.HAHAHA nakręciłem filmik z naszej noob rozmowy.Jeżeli myślicie że to keylogger to najpierw przeskanujcie plik a potem coś mówcie/piście.
Tutaj link z download: http://www.**************/file/rdadpq Miłego oglądania! Jak wam sie nie podoba to nie ściągać i nie komętować ;] pozdro |
WoW ale sie popisales ;p Btw. wie ktos ile Margami ma lat? bo ja kurde jestem codziennie na miescie i jeszcze go w zyciu nie wiedzialem -.- on z Kępna jezeli sie nie myle
EDIT: A to sorry :P ktos mi podal bledne info |
Cytuj:
|
zastanawia mnie jedno...poco on ci udzielał wywiadu skoro na wiekszosc pytan sam sobie udzielales odpowiedzi?:p
|
Większego idiote zrobiłeś z Siebie niż z niego... :D kompletna porażka...
|
Cytuj:
|
@Up
zalezy ktory owner:D nie no jk tak jest z BB |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli tak definiujesz zabawe, to współczuje serdecznie. |
Cytuj:
P.S na twoim avatarze raczymy obczajać twoją twarz?Bo tak mi sie wydaje ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam. Ps. wincej takih Filmuf!!!!!!!! rozwjjajom nasz bardżo. |
Kto mówi że cały dzień siedze przy kompie?Widocznie ty tak robisz i na*******asz w tą tibie.Po za tym to nie taka "rozrywka" tylko szydera szła.A to z lusterkiem to zjebałeś sprawe ;)
|
Czy ja coś mówię? Czekam na twoją kolejną produkcje.. mam nadzieje że powtórzy sukces owej. Wywiad z Tie Pogromcą plxor.
Eh.;/ mogłem edytnąć tamtego posta. za puzno. |
Cytuj:
|
Wywiad taki jak w temacie - noobski. Mogłeś wiecej temu kolesiowi pytań zadawać ...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |