Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Noob wywiad z Magrami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=112503)

MagField 21-01-2007 02:19

Noob wywiad z Magrami

Ja jako NOOOB i magrami który ze mną rozmawiał też NOOB zrobiliśmy wywiad sobie nim.My czyli ja :] na początku magrami pare godzin siedział uwięziony w trapie w dp pomiędzy innymi noobami a Benjaminem który sprzedaje parecele w thais.HAHAHA nakręciłem filmik z naszej noob rozmowy.Jeżeli myślicie że to keylogger to najpierw przeskanujcie plik a potem coś mówcie/piście.
Tutaj link z download:
http://www.**************/file/rdadpq
Miłego oglądania!
Jak wam sie nie podoba to nie ściągać i nie komętować ;] pozdro

libner 21-01-2007 03:05

WoW ale sie popisales ;p Btw. wie ktos ile Margami ma lat? bo ja kurde jestem codziennie na miescie i jeszcze go w zyciu nie wiedzialem -.- on z Kępna jezeli sie nie myle

EDIT:

A to sorry :P ktos mi podal bledne info

styl_nad_style 21-01-2007 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1211996)
WoW ale sie popisales ;p Btw. wie ktos ile Margami ma lat? bo ja kurde jestem codziennie na miescie i jeszcze go w zyciu nie wiedzialem -.- on z Kępna jezeli sie nie myle

mylisz sie

Un$i 21-01-2007 13:56

zastanawia mnie jedno...poco on ci udzielał wywiadu skoro na wiekszosc pytan sam sobie udzielales odpowiedzi?:p

Suppcio 21-01-2007 14:34

Większego idiote zrobiłeś z Siebie niż z niego... :D kompletna porażka...

Street"Fighter 21-01-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1212617)

Magrami jest z Bielska lolq:D

Knight Patryk 21-01-2007 23:42

@Up
zalezy ktory owner:D
nie no jk tak jest z BB

MagField 22-01-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1212617)

O to mi chodziło ;) wszystko dla zabawy ;) i tak mam wycie z niego bo cały dzień siedział w dp w thais a połowe dnia w trapie npc od parceli buehehehehe :D

Zikator 22-01-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1214375)
O to mi chodziło ;) wszystko dla zabawy ;) i tak mam wycie z niego bo cały dzień siedział w dp w thais a połowe dnia w trapie npc od parceli buehehehehe :D

Jeżeli tak definiujesz zabawe, to współczuje serdecznie.

MagField 22-01-2007 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator (Post 1214595)
Jeżeli tak definiujesz zabawe, to współczuje serdecznie.

A jak ty sie bawisz?Grasz z babcią w bierki i rozgrywasz pewnie turnieje sapera więc patrz na siebie ;]
P.S na twoim avatarze raczymy obczajać twoją twarz?Bo tak mi sie wydaje ;)

Arfyd 22-01-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1211962)
Ja jako NOOOB i magrami który ze mną rozmawiał też NOOB zrobiliśmy wywiad sobie nim.My czyli ja :] na początku magrami pare godzin siedział uwięziony w trapie w dp pomiędzy innymi noobami a Benjaminem który sprzedaje parecele w thais.HAHAHA nakręciłem filmik z naszej noob rozmowy.Jeżeli myślicie że to keylogger to najpierw przeskanujcie plik a potem coś mówcie/piście.
Tutaj link z download:
http://www.**************/file/rdadpq
Miłego oglądania!
Jak wam sie nie podoba to nie ściągać i nie komętować ;] pozdro

A teraz napisz po Polsku.

Suppcio 22-01-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1214753)
A jak ty sie bawisz?Grasz z babcią w bierki i rozgrywasz pewnie turnieje sapera więc patrz na siebie ;]
P.S na twoim avatarze raczymy obczajać twoją twarz?Bo tak mi sie wydaje ;)

Lepsze to niż siedzenie przed komputerem przez cały dzień i patrzenie Się co robi jakiś 150ek. No ludzie. Naprawdę nie masz nic lepszego do roboty? Co do avataru to może lepiej popatrz w lusterko? Wywiad jak dla mnie jest bez sensowny i żałosny. To że dla Ciebie jest to rozrywka to nie oznacza ze dla mnie musi być :D
Pozdrawiam.
Ps. wincej takih Filmuf!!!!!!!! rozwjjajom nasz bardżo.

MagField 22-01-2007 18:42

Kto mówi że cały dzień siedze przy kompie?Widocznie ty tak robisz i na*******asz w tą tibie.Po za tym to nie taka "rozrywka" tylko szydera szła.A to z lusterkiem to zjebałeś sprawe ;)

Suppcio 22-01-2007 19:06

Czy ja coś mówię? Czekam na twoją kolejną produkcje.. mam nadzieje że powtórzy sukces owej. Wywiad z Tie Pogromcą plxor.

Eh.;/ mogłem edytnąć tamtego posta. za puzno.

Swiontas 22-01-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1211996)

jeśli to prawda to mieszka 5km odemnie xd

Valariazz 22-01-2007 20:29

Wywiad taki jak w temacie - noobski. Mogłeś wiecej temu kolesiowi pytań zadawać ...

libner 23-01-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiontas (Post 1215574)
jeśli to prawda to mieszka 5km odemnie xd

0o a ty skad?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08.