![]() |
Vision Rulezz
Filmik przedstawia jak najlepsza gildia Furory pekuye ludzi :)
http://video.google.pl/videoplay?doc...=vision+rulezz Link jest na video google ale niedługo dam do pobrania na dysk :) |
Juz ogladajac te 'efektowne' napisy wstepne z Movie Makera odechcialo mi sie ogladac.
//Edit Dobra, zobaczylem i jest taki sobie ; X Z ta druga piosenka zjebales kompletnie sprawe. |
Jak bym mial Vegasa 7 wszystko by wyszlo inaczej a wiec wiesz ;(
|
Kolejna tubka wazeliny... Do tego źle wykonana.
|
Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!
Miłej gry na Furorze :) |
Cytuj:
|
filmik niezly
fajnie sie oglada :) |
http://vp.video.google.com/videodown...01271596418657
download do filmu odtwozyc mozna vlc media playerem |
odp?
Cytuj:
Jak jestes frajerem to nie chodz po forum i nie wystawiaj beznadziejnych komentów. Ja jestem za Vision i w dupie mam co o tym myslisz...X( |
Wylaczylem jak zaczynala sie druga piosenka ... n/c jakies k.... shooooot shooooot ... teraz nagraj film jak padaja ... bo pewnie wiecej razy padli niz zabili ...
|
;p
zdziwilbys sie ;]
|
To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...
@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ... |
Vision gromi duskow a jak chcesz wiedziec dokladnie to zajrzyj na forum.tibia.com i na swiat Furora...
|
Vision faktycznie narazie wygrywa...
Najzabawniejsze jest to, że ci ludzie którzy kiedy tylko was zobaczą krzyczą "Jesteście najleps!!11" "Wymiatacie!11" kiedy / o ile zaczniecie przegrywać tak samo zaczna podlizywać się Dusk~ ^^ Film średni, było 75k podobnych Pierwsza muzyka występuje w co trzecim filmie o PK/Annihilatorze Druga bez komentarza :D @Veltaxio Ale się autor musiał podniecić że się u niego wypowiedziałeś... Ale takie jedno pytanko - dużo dziennie otrzymujesz msg w stylu "Jesteś zajebisty" itp? Takie tam lizodupstwa? |
@Mati1298 - Jak możesz to zuploaduj filmiki w *.rec i podaj linki.
@topic - Filmik może być, a muza jak muza zawsze można wyciszyć, a nie od razu wyłączać film ;) |
Sporo takich msgow hehe , jednak wiecej takich gdzie mi jada ;p
|
vision najlepsza buhahaha
oni sie nie nadaja myslisz ze sa dobrzy bo tluka 1 goscia w 10 osob lub wiecej?? przeciez taki koles nie ma szans zygac mi sie chce jak sie na to patrze |
lol taifun devilry 280 ms (big noob) ten co to wymyslil chyba nie zna pojecia nooba
a pochwalilibyscie sie jak vision dostaje wpi..... a na ostatnim war vision wylogowywali sie jak tchorze |
Cytuj:
-pochodzi z Furory -''hail vision vision rox jebać dusków" -nie przyjmuje krytyki :) zamiast mi odpowiedzieć, zaczął po mnie jeździć. Ty zresztą też Oni, pochodzą z Furory, i trzymają z każdym kto akurat wygrywa. Zobaczycie, jeśli Duski wyprzedzą w fragach Vision, choćby o 1 frag, natychmiast się posypią tematy ''duski rox, hail duskinnes, jebać vision". Co do przykładu z EO: Jeśli autor pochodziłby ze swiata EO, a EO był polakiem i często zaglądał na to forum, tak, nazwałbym go lizodupem. W innych okolicznościach nazwałbym go wielkim fanem. |
Co do filmu taki se, a co do was lol naabki ;p przeciez to tylko gra, a co do tego co pisal o vision ze sie wylogowali lol ;p przeciez normalne to jest ze loga dali licza sie fragi ;p niewiem czemu jestem za vision moze dlatego ze kiedys kumpla taifun 2x pod rzad ubil i mu sie gry odechcialo Gremar nick moze ktos pamieta ;p
Aha jeszcze jedno 2 dni temu ubilem kolesia na xerenie pozniej sie podawal za Fenixa'gru haha czyli mam tez 1 fraga xD look podpis \/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |