![]() |
Imiona
Mam maly problem. Chcialem zalozyc nowego chara. Wpisuje imie a tu mi pisze "name is already used". Wiec z ciekawosci szukam takiego goscia a tu mi "Charachter with this name dosent exists". Sprawdzilem pare razy i guzik. Zrezygnowalem i dopisalem przymiotnik a tu mi z textem "Name contains forbidden words costam costam....". Sprawdzilem w TibiaRules i moje imie teoretycznie sie zgadzalo... Czy moze spacje sa zakazane (nie sadze bo widzialalem takie nick'i). Moze ktos powiedziec w czym tkwi problem.
|
HAH. Chodzi oto, że na jakimś INNYM świecie ktoś ma taki nick.
|
Cytuj:
@Earl Prawdopodobnie wybrałeś imię postaci którą usunięto, mimo że "charachter with this name dosent exists", to nadal przez dosyć długi okres czasu ( pół roku? ) nie mozna użyc jej imienia. Co do forbidden words, pomocne byłoby, gdybyś podał jakie imię próbowałeś utworzyć... |
z tym forbidden words to dziwnie jakos jest bo mi mowili ze black jest forbidden
|
Black jest forbidden bo to rasistowsie:P A co do sedna to tamten miał racje, ktosik miał taką postac i skasował:P
|
a mondre,mondre thxik =) :) =) haha dzieki a ja myslalem ze ktos na innym swiecie ma leo a tu chyba debció skasował =( :( =(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |