![]() |
Tiquandas Revenge(boss) ;p dead
|
Bardzo ładnie ; ) Mam nadzieje że i mi kiedyś spadnie bo fajny addon z tego jest x D
|
Do jakiego to addona?Maska do banuta out?
|
Szybko padl, a to cos, co polecialo to do czego jest?
|
Cytuj:
|
heh, teraz tylko biec po addon
GZ |
|
yy
To sie zawsze tam respi :<?
|
No no no najs. To jest az taki cenny i zadki rar? ^^ szybko padla :)
Ps. najs LvL |
Cytuj:
@Film: Jaka nazwa ;FFFFFF Zemsta Tiquandy... Co do addonu to jest całkiem brzydki - ale co kto lubi. |
Dla graczy z niskim poziomem ten potwór może wiele kłopotów narobić, nie jest taki słaby, ma nawet mocny atak.
|
Kurde a mi debug wyskakuje jak przyplynie statkiem na tinq =/ co jest? -.- jesli mozna to wzuc ktos linka albo foto z tym addonem i lootem :P
|
Yeah nigdy nie wiedziałem gdzie to znaleźć i nie wiedziałem jaką ma moc :p A ten burak (mandrake) potrzebny do add onu ;] Dziex
|
Gz
Ladna szybka akcija to mi sie wlasnie podoba :] Noi Gz Loota xD
|
Moze nice loot, ale inteligencja tychze obydwu graczy jest dolujaca. Why ??:
1. Lvl 50 pisze "south east" bodajze, a koza idzie na "north". 2. Lvl 50 pisze ze ma ss jak padl z miejscem gdzie jest w przyblizeniu jego cialo, ale po co "kierowac ruchem", jak mozna sie przebiec. Ogolnie jestem ciekaw jakby poszlo knightowi gdzies na 100lvl'u z tym bossem. |
Cytuj:
zapomniałem dodać ładne sdki chociaz nie wiem jakby mi kina poszło :/ Od dziś zaczynam polowanie na to ścierwo :D |
Cytuj:
|
500k ?? Nie przesadzaj :> Xadam dal topic ze 200k-400k :)
Zreszta fakt .. przechodzenie tam pomiedzy tymi smieciami (widze ze klikales na mape a nie reczni chodziles) jest denerwujace. |
GZ
ja terz to hciec ja pzyjsc na lunara i ty mi to dac bo jak nie to ja cie chonted |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |