![]() |
PK In Furora Wyk Anlyaa <Przyborow city>
Ogladajcie i komentujcie .Jeden z kilku filmow mojego wykonania.w przyszlosci zapodam wiecej
ALL DEAD http://www.speedyshare.com/968764780.html |
Średnie PK.. dobra ekipa lecz tylko 1 fragg..
Loot mogłbybyć lepszy, ale nie będe wybrzydzał. 7/10 z powodu małej ilości fragów. Pzdr. |
Podejrzana data dolaczenia. Wole nie ryzykowac. pewnie sie mysle ;) ale juz widze te setki postow pode mna z trescia "ale z ciebie noob"
|
Ale z Ciebie noob ;] ;] .... Nie zaryzykuje tez wole stac sie noobem .. ta data dzisiajsza jest zbyt podejzana
|
File: team.rec
File: team.rec Status: OK MD5 d176b9c89c8250f0433ffdb83d2218b4 Packers detected: - Scanner results Scan taken on 21 Jan 2007 23:13:59 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Jak widać czysty =] |
Ściągnąłem film i przeskanowałem.Czy wy nie macie żadnych
programów AntyVirósowych? Radze ściągnąć i nie rżnąć głupa. Filmik czysty! Nie należy się obawiać KeyLoggerów, jak mówie, że nie ma, to nie ma xD! FILM JEST CZYSTY Pzdr. |
haha haha Anly pamietasz czasy Ad'Infinitum, czy to new owner?:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |