![]() |
Problem z przyznawaniem doświadczenia
Niewiem czy był już taki temat, ale nie znalazłem, więc pisze.
Mój problem dotyczy tego, że dostaje o połowe mniej punktów doświadczenia kiedy zabije jakiegoś potwora niż wcześniej, czy to jest normalne (każdy tak ma) czy czymś zostało to spowodowane? Jestem magiem na 26 lvl. Prosze o szybką odpowiedź. |
Otwórz okienko skilli i zobacz ile ci zostało Staminy. Jeżeli mniej niż na 14h - to jest to spowodowane właśnie tym.
Po więcej informacji zapraszam tu: http://www.tibia.com/gameguides/?sub...s#staticpoints |
Niestety nie jestem w stanie sobie tego dobrze przetłumaczyć. Stamina kiedy wzrasta? kiedy się niegra?
|
Jelsi jestes wylogowany to co 2 minuty wylogowania wzrasta Ci o 1 minute staminy wiec optymalnie jest grac po 8 godzin dziennie zeby stamina na drugi dzien zawsze byla pelna
|
I tylko taki sposób jest? Niema innego żeby szybciej się odnawiała?
|
@up
Nie ma. |
nastepny tibijczyk, ktory dzieli konta.
Jest inny sposob na stamine!! nie dziel konta, lub nie graj po 18 godzin dziennie!! To pomaga. |
Nie dziele konta, ale to prawda ostatnio dużo grałem.
|
Więc stamina jest dla twoje dobra, żebyś trochę odpoczął od tibii:D
|
Slabo sie starasz... Ja przez 40 godzin spokojnie nabilbym 40+ lvl sorcem bez pacca.
|
No i gz, Goburu. Otwórzmy flaszkę szampana. Tylko co to ma, kvrwa, do rzeczy?
|
@goburu
Chętnie zobacze jak wbijasz w 40h wbijesz 40lvl sorkiem bez pacca. srry za offtopic |
Może ty tak, ale ja jestem początkującym graczem, więc potrzebuje znacznie więcej czasu:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |