![]() |
Eudemons Online >>> Nowa kultowa gra !! :)
Witam ...
(szukałem nie znalazłem) Chciałbym was zachęcić do grania w nową grę ... Nazywa sie Eudemons Online Jest to kultowa gra podobna do MU Chodzi w niej o expienie tak jak w tibia i chodowania naszych Eudemonkow Kto to jest Eudemon ? Eudemon jest to potwór (summon) który z nami chodzi , walczy , zdobywa lvle ... Można je ewoluować 2 razy. Z każdą ewo~ staje sie silniejszy i ladniejszy ;D ss i informacje o potforkach , download (niestety 600 Mg ;p ) na stronie www.eudemonsonline.com Moje forum www.eudemonsonline.xad.pl zachecam do odwiedzania bo eudemons to gra trudna do skumania a u mnie na forum (świeżo zrobione) jak napiszecie posta dowiecie sie odemnie all ... Eudemons Online jest to beta wersja ;> Jeszcze raz zachecam do grania i odwiedzania mojego forum ... Pozdrawiam ... :) |
Czyli że niby takie pokemony?
|
Czy ja wiem czy pokemony ? :D Grafika nie jest do pokemon ani fabula ale jak je summonujemy to wyglada to jak bysmy go wypuscili z pokebala xD
|
Może się czepiam ale jak coś nowego może być od razu kultowym?
|
Cytuj:
idz z tad ... -.- Kultowa poniewaz jest normalna a nia jak tibia pixele i nic wiecej ktora expisz expisz expisz i jeszcze mame z krzesla tluczesz ... niewiem czy ty wiesz co to znaczy kultowa ... ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do kultowości: Kultową nazywam grę, na której nie jeden się wychował (ja np. na Duke'u Nukemie, WarCraftcie II, Hirołsach II, w które gram do dziś). |
Kultowe to mogą być np. Herosi...
Jakaś gra, która mimo postępu czasu i nowych grafik dalej jest "grana"... Na przykład Starcraft... |
1. zly dzial
2. nie rozumiesz jak ci uswiadomili panowie up pojecia - kultowy 3. rzucasz sie, choc nie masz racji wystarczy zeby nie grac : ] |
Conquer Online Jest !00 RAzy Kepszy :p Bo Eudemons Wyszedl Walsnei z Conquera :D :evul: Jak Juz Macie Do Wyboru To Szczerze Radze QonquerOnline
www.conqueronline.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |