![]() |
Co wpywa na szybkosc rosniecia mlvl??:>
Witam,potrzebuje pomocy bo nie wiem jak cwiczyc szybko i skutecznie mlvl bo jakos tak male hity ida mi z runek wiec chce wbic wiekszy mlvl. Co wpywa na to jak rosnie mlvl??Prosze o pomoc!!
POZDRO!!!:cup: :cup: |
Musisz spalac mane...
|
Mlvl bedzie Ci rósł gdy bedziesz :
- używał różdżki - tworzył runy - używał czarów |
up@
nie wprowadzaj w błąd z ostatnim zdaniem jak się uzywa run nie rośnie mlvl topic@ prosta odpowiedź musisz robić wszystko to co spala mane i innego wyjscia nie ma |
@Up
on nie napisał na używaniu run tylko tworzeniu pozatym to było zdanie numer 2 -.- @Topic jak będziesz używał ródzki,robił runki, używał czarów |
Dzieki
Dzieki to juz wiem wszystko!!:cup: :cup: :cup:
|
<tu pisało o paczkach>
@ down A to przepraszam za wprowadzanie w błąd. Ja nie na czasie jestem, trochę :) |
Rotfl!
Panie Khan, ''paczki'' usunięto przy wprowadzeniu różdżek, Aktualnie każdy punkt many liczy się do mlvlu Pzdro! |
Khan, słusznie prawisz, ale trochę się spóźniłeś, teraz nawet 1 punkcik many się liczy (dzięki temu rośnie mlvl przy używaniu wandów) ; )
|
Na szybkość rośnięcia Mlvl'u, wpływa szybkość regeneracji many.
Do szybszej regenaracji many służą 4 przedmioty: - mana fluid - life ring - ring of healing - soft boots ( ale o tych tu zapomnij narazie ). Jednak musisz liczyć się z tym, że aby ów przedmioty dały oczekiwany efekt, musisz pogodzić się z dość dużym nakładem pieniężnym ;) I spalaj mane gdy tylko ją masz, nie pozwól, by choć na chwile przestała rosnąć. |
Dodam również, że do spalania many nie zalicza się mana odebrana na rzecz Mana Shield'a albo wyssana przez przeciwników. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |