![]() |
Taifun Devilry z teamem zabija 106ek
nie jestem pewnien czy to byl 106 ek ale 100+ ;p hity po 8xx xD
http://www.tibicams.nu/get.php?id=352 lub http://rapidshare.com/files/13049804/qewqew.rec.html |
No gratki dla chlopakow :) ale te hity to mnie zmiotly z krzesla :D Nie ma to jak podmuch Tajfuna ;p
|
oh ah 270+ ms ubija 100ek~ matko matko niesamowite ale trzeba miec pvp wspaniale zeby ponad 2 x mniejszy lvl ubic :/
|
Wspanialy wyczyn:p
Ironia |
o ale supah! PsHyyBiJeSH PioNTkE TaIFuNQ>???! ;s
|
Cytuj:
Pomyśl że taki Taifun z UE wyciągnie około 1200, a 100+ knight ma o wiele więcej hp więc Taifun na solo mógłby temu knightowi polizać dupę, bok koleś dał by radę się wyuchać... przynajmniej tak sądzę.. Gz fraga.. |
17:46 Vervio [25]: jestem po stronie taifuna
_/ @topic Exevo Mort Hur, Exevo Mort Hur tyle |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dalby mu rade bez problemu, gdyby noobow nie bylo, a krecilo sie ich tam co niemiara. Walnalby 1 ue i mialby od razu bana. Poza tym zaden knight nie uhnie Ci sie za 1200 na 100~ lvl. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam. A poza tym film juz byl. |
Omg
Szybka i fajna akcja troche sie obijali z tym trapem ale Gz dna Nich ;]
|
Cytuj:
ty chyba sobie żartujesz on by go pewnie samymi sdkami prędzej czy później |
Zabiłby go z double Ue, czy z morta, czy z sd <lol> najwyżej na otwartym terenie, np pustynia, ale np w takim Thais to by biegał po schodach itp i dawał by rade się wyuchać, co sd czy co morta, co ue nie... więc uwzględnijmy też miejsce gdzie by go zabił bo ma też wielkie znaczenie...
|
Ojejq.
Ale tam noobciów było :D Ale to było najlepsze Jakiś noob : PIERWSZY RAZ WIDZE WOJNE!! ;D;D;D;D uahaha :D ładna akcja :D |
Cytuj:
|
Do taifa widze nikt nie ma pretensji o to ze zabil tam kilku niewinnych ludzi... no tak przeciez nie wyludzil k arma jak Imargam tylko zabijal... oj dziwne te niektorych poglady :P
|
Cytuj:
@rest No tak...powinien stracic kilka lvli zeby bylo bardziej sprawiedliwie. |
ładne hity z sd wchodzily ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niema co już się o to kłócić, bo może podać miliardy sytuacji które by wynikały na korzyść Taifuna albo tego knighta, więc to nie ma sensu...
Moim zdaniem na solo Taifun by nie dał rady ubić tego knighta w Thais.. no i to wszystko.. koniec rozmowy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |