![]() |
Furora war Fenix'gru down by Vision
Fenix'gru down -
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17369 |
no i dobrze ze padł :D Hail VISION! tylko to na końcu mi się nie podobało... tp...
|
HAHAHA SPOKO FILM NICE FRAG dusk na glebe
23:22 Tarrin Kerrax [118]: Kurwa taka pr0 grzaneczka ze omigosz |
Prozba
Dajcie mi link zeby sciagnac TibiaCam nigdzie tego znalezc nie moge a poogladal bym sobie filmy...pros
@EDIT: Ok probowalem ale zawsze sie boje ze sciagam zla wersje albo ze to co innego :/ tak wam ciezko dac ten link?? |
Cytuj:
|
nie dalby rady sie wyuhac
|
Draverik [120]: ExorI ""Hot eh?
HAHAHA PDK! xD |
|
Jak rozumie jest to odwet za Salvatora długo nie zwlekał vision , ale dlaczego Salvator nie jest już w vision?? (nie jestem z tego serwa , ale wywniąskowałem ze Salvator jest/byl z vision jak zle to poprawic mnie)
|
Dacie mi instrukcje uzywania TibiaCam ... bo nie obczajam tego :/
|
Cytuj:
Btw. MOWI SIE TIBICAM! A NIE TIBIACAM! //Topic Ladnie go pojechali ;'d. |
Cytuj:
jak nie obczaisz tego to nic ci nie pomoze bo tam wyjasnienie jest łopatologiczne |
|
A ja mam nadzieję że Duski wygrają tą wojnę, Vision to generalnie banda piszczących dzieciaczków które często mają farta...
Duski to po prostu mniejsze zło, i oby oni wygrali. |
Cytuj:
gz intelektu. nie którzy z nich sa starsi od ciebie "piszczący dzieciaczku" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up.
20:31 Taifun Devilry: pokaz sca na dowod 20:30 Taifun Devilry: ze mi ufasz ;>) taifun napisal to w tej kolejnosci ? jestes pewny ;> bo zegarek wskazuje inaczej... -.- film rox, tak jak wszystkie filmy Vision z tej wojny, gz fraga i gl w wojnie~ |
heheh
A to Dobre chyba zegarki sie po****ly huahuahua
A co do filmiku to nikt by nie podolal tylu na jednego i jeszcze to "ile bedziesz mial pz, szybko szybko , nie chodzcie po energi, i Tp ehhh..:cup: 8o |
Ajjj, miał szanse uciec na początku gdy go bili, ale chyba się wystraszył, że go biją i pewnie nie wiedział co zrobić.
Cóż... Gratz fraga, który to już? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |