![]() |
jojo, necik nowy, jojo
Siema ziomki jedzcie poziomki. Moje piekne uszeta zaslyszaly taka zajawke, ze se po prostu mozna neta zmienic ziooooom. No i do 15 lutego zerwac umowe z neo zioooom i chcialbym przejsc na strone Netii zioom. I moje pytanie do Was ziomki (jedzcie poziomki) czy netia dobrze chodzi, bo dzis 3 kicki mialem i padlem ;D. Wiec odpowiadajcie ziomki jak neta po*******a dobrze czy zle?
|
"Polacy nie gęsi, swój język mają!"
Możesz się jaśniej wyrazić? Czy jest to zbyt trudne, z tego powodu, iż pływasz w głębszym dołku intelektualnym niż ja? |
Cytuj:
|
Ta, Netia śmiga aż miło. Stylu posta komentować nie będę.
|
A który ziomek stąd ma netie? Chodzi mi o czestotliwosc kicków. ZIOOOOOOOM
|
Cytuj:
Nie rymuj tak, bo Twoje rymy są jak stare dymy! Joł! Ja nie jem poziomek, bo żaden ze mnie ziomek! Neta zmienić możesz, ale co Ci to pomoże? Zerwij z neo umowe, i aż stracisz mowe! Jak Ci kare wlepią, to już nie bedzie pracy z Netią! kara będzie sroga, przyda Ci się zapomoga! Netia dobrze chodzi, kasy wydać nie zaszkodzi Jak rachunki przyslą, Twoi starzy nic nie wymyslą. Netia kase zdziera aż się gówno zbiera! A jak masz pytania, użyj googli zamiast srania! Czasem warto coś poszukac, bo aż z głowy głupota bucha. |
Cóz mogę poradzić na mój stajl. Podwórkowe akcje, co ja tam poradze ziom. Moje rymy nie sa stare jak dymy, one sa nowe niczym bejca z alusami ziom. Oczekuje rzetelnej odpowiedzi, fajno netio śmigo , czy ni. ziom
|
Mimo, iż prowokacja, zamknąć i zachować dla potomnych =D.
|
Tak, potomni. Ja bardzo bardzo chce, od tego sa oni, od tego oni sa, od tego sa oni. Przeczytaja lobka, co wyskrobie z brzucha bobka juniore i bedzie NET24 netia zioom. nadal nie mam odpowiedzi ziomki, a co do prowokejszyn, po prostu taki stajl egzystencji mam ziom. MOJE OSIEDLE! ZIELENIEC S.A. i nei zmienia sie nic!
|
Niby rapować każdy może
Ale nie Ty! CO Ty wiesz o rapowaniu? Pewnie tyle co o jaraniu! Użyj googli, one odpowiedź znają Pewnie Ci ją chętnie zapodają! |
Cytuj:
|
1.Ale google sa stronnicze. Skomercjonalizowane. Jak mi cos powiedziec maja to w szystko wypada w kolorowych barwach. JOŁ.
REF.Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. 2. Ja tam nie uzyskam odpowiedzi. JOŁ. Oł jea. MOJE SACRUM OOOO |
Cytuj:
Ale 1szy post było elo ciekierap w deche wporzo ziąąą! Cytuj:
|
Ja pierdziu , beka po całej linii :D Człowiek nie czuje, kiedy rymuje... Ziomie, ziomie jade na poziomie i używam neostrady...
Bo netię mają tylko stare dizady... Jadę szybko i po prostej, tylko po 24h kicka mam... Zakup netię, będzie prościej, I nie będziesz sam... |
Czekam Dalej Ziomki!!!! Zrobimy Ustawke! Razem Najebiemy Neostradzie!! Gromadzmy Sili Aby Przeciwstawic Sie Temu Jednemu, Temu Jednemu By WSZYSTKIE ODNALEZC, Jednemu By Wszystkimi Rzadzic!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |