![]() |
Opinie o Netii a wlasciwie Net24,
Mam pewien problem,rezygnuje z neostrady TP i prawdopodobnie podpisze umowe z Netia,Prosze uzytkownikow Net24 o opinie na temat dzialania internetu(chodzi mi o ew.lagi,kicki,freezy)
Z gory dziekuje za pomoc ;) |
Powiem jedno: Netia ssie... od ponad pół roku mam lagi prawie dzien w dzien. Chociaż, ze od jakiegoś tygodnia jest już OK :> Ale niedługo pewnie znów będą lagi. :P
|
Cytuj:
|
neo roxxxxx i nie zmienia sie nic
|
Cytuj:
|
Chciałbym tylko dodać, ze z net24 jest pewne ryzyko. Mogą oni ci po prostu nie podłączyć neti, ponieważ TPSA będzie robiła jakieś problemy itp, taka prawda. I zostaniesz na lodzie, a jedynym wyjściem będzie CESJA aby móc na nowo podłączyć sie do TPSA bez absurdalnych cen.
|
Cytuj:
|
Jestem abonamentem Netii oraz mam Net24 od 2,5 roku i nie mogę na nic narzekać. Łącze stabilne, nie zrywa połączenia, w grach online nie mam lagów, freezów, kicków z winy mojego łącza internetowego. Może jest to spowodowane tym że parę metrów od mojego domu Netia ma własny (niewynajmowany od TPSA) światłowód - nie wiem jak jest gdzieś indziej. Bardzo sobie chwalę Net24 i polecam go innym osobą.
|
Ja miałem zamiar przejść teraz szybko na netię póki nie płaci się kar za zrywanie umowy z tepsą. Ale k***a netia będzie dostępna u mnie dopiero od kwietnia :/. Czyli będę musiał dociągnąć z neo do końca wakacji i dopiero wskoczyć na netię :/.
|
Cytuj:
|
Mógłby ktoś podać ceny ? Bo leniwy jestem i na stronce tylko szybkość widziałem :p
Interesuje mnie 512 i 1mb Edit: THX ; ] |
Cytuj:
Taki mały hint btw - mam 640 kbps, ale www.speedtest.nl pokazuje 1 M =) @down: możliwe, nie wiem : p W każdym bądź razie - w porównaniu z moim WYBITNIE lagowatym ścierwem 250 kbps, które było DROŻSZE od Netii, jest to świetny internet za małe pieniądze =) |
@up: Płacisz 60zł bo masz razem z telefonem domowym, bez tego płacił byś 80~zł
Ogólnie mam Net24 od 3 lat, ale będe rezygnował bo jest za droga. Pod względem lagów, nie mam wogóle. Lepiej dowiedz sie jak jest w twojej okolicy ;) |
Cytuj:
Ja tez chce netie 1m sobie sprawić bo neo mnie wkur... :p 2x padłem tylko dlatego ze "Użytkownik został odłączony od usługi" grrr |
Cytuj:
|
@up
Nie wiesz. Ciężko jest być abonaMENTEM, na pewno łatwiej by Ci było być abonentem ;) Topic: Ja mam Neo i jakoś na lagi, kicki i rozłączenia nie trafiłem jeszcze. |
Cytuj:
Ps. Chcesz może nam o tym opowiedzieć ^^ @down Słaby węch mam ;s |
@up
Nie wyczuliście nutki autoironii?? Cytuj:
|
ja mam netie od 1.5 roku i jest dobrze mam 54 mbit/s ale to zalezy jaka kupujesz:P
|
A mozecie podać jaki wg was internet jest dobry ?
Załozyłem nowy temat ale co? USUNIĘTO pff Skoro już mi usuneliście temat może mi łaskawie podacie powód/link do takiego tematu ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |