![]() |
Co lepsze Hmm czy Uh ?
Czy lepiej jest robić UH-y i sprzedawać czy robić hmm lub gfb i iść na jakieś porządne hunty. ??
|
Co 192 lvl nie wie co jest lepsze ? zmien ten podpis dziecko bo zal ... hunt? jaki hunt 30 sorcem hunt ? co na dl i z hmm po 70 walic ? afff robisz uhy i sellujesz i tyle ...
|
Jak widze z podpisu że masz hmmm... "dobrego sorca" powinieneś wiedzieć:)
@Topic Zależy od twojego mlvl , lvl i umiejętnośći i czy masz sporo czasu na afkowanie i robienie UHów to rób je a gfb , hmm latwo kupić :) , moim zdaniem klep UHy i sprzedawaj a jak chcesz iśćna hunta to kup odpowiednei runki :P |
2up
runki uh sorcem niewiedzialem ze mozna... rob uhy sellaj i kup bp gfb jestes 1600 many do przodu i jak masz fart to 500gp w kasie |
Rob uhy sprzedawaj biegaj na guardy po loota, zarabiaj dziecko -.-
|
Zdecydowanie Uhy. Nie dośc ze najwiencej zarobisz to najszybciej sprzedasz o uhy najwazniejsze ale inne runy tez wazne szczegolnie dal magikow i druidow.
|
Uhy<10 znaków>
|
Jesli chcesz trenic m level\zaraiac\afkowac to lepiej robic uhy niz hmm (bo zeby natzrebac 3k za hmm to sie wastuje time)
A pozaty mniewiedizalem ze sorc robi uhy |
moim zdaniem lepiej jest robic uhy sam gram drutem to wiem pamietam jak na saphirze robilem uhy z pol roku temu to byly czasy
|
Cytuj:
|
To teraz tak, jeżeli chcesz afk (może łowić ryby żeby ci fishing rósł:) )i chcesz zarobić to UH, a jeżeli chcesz pohuńcić to hmm...Choć Gfb też można
Aaaa...Jak masz dużo czasu to zrób to i to:D |
uhy !!!!!!!
lol niektórzy mówią że gfb a gfb tańsze albo tyle samo kosztuje a robisz je 4h lepiej zrobic bp uh w 3h i sellnonc i za tą kase kupic gfb czy tam hmm.
A tak w ogule to on nie napisal ze jest sorc tylko co jest opłacalniejsze więc kto tu odpalał texty typu: "nie wiedzialem że sorc robil uh" moze to byla ironia ale nie wiem. |
ok dzienx już wiem. THX za odpowiedzi już chodze z gildom na hunty niezłe. B) UHy robić i sprzedawać robić gfb i iść na hydry!!
|
Robić uhy i sprzedawać
Mieć kase i iść lvlować. Wylewelować i iść na hunta. Wojtulineczka: genialny podpis ^^, błąd w wymowie czaru. |
Ja robię sobie druidem UH'y dla mojego knighta i mi się opłaca.
Ale jeżeli expiłbym drutem wolałbym robić hmm i gfb dla własnego użytku, a nie stać kilka godzin pod dp i się zanudzać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |