![]() |
Paladyn
Witam!
Mam pytanie. Mam paladyna na 25lvl ze skillami 63.50. Moje pytanie brzmi czy jak bede nim gral juz nigdy nie skillujac to jakie bedzie on mial skille na 50lvl? 60lvl? 70lvl? I czy to sie oplaca. I nie piszcie ze doskilluj do np70, bo nie nawidze tego robic palkiem i jest to nie mozliwe:P Prosze o szybko odp;p Pozdrawiam |
Też mam podobne pytanie mam Paladyna na 8 lvl ze skillami 49/26 z 4 mlvlem. Planuje zrobić 55/30 i zacząć expić w związku z tym mam dwa pytania.
1. Gdzie expić? 2. Czy u palladyna opłacalne jest robienie Shieldingu? |
@up idz expic na roty :PP
@2up nie tren juz wiecej idz expic na poh albo guardy masz pacca to tomby a na 50, 60 , 70 lvl bedziesz mial wystarczajace skille ;] |
Ja na 10 lvlu doskilowalem tylko do 45 i potem juz nawet spiray do łapki nie wzielem :P Fakt expilem od 20 do 40 lvla na guardach + slimach z arrows (wolniej zabijasz > wiecej strzal wystrzelisz > szybciej dist leci ) Potem od 47 lvla na OF sie przezucilem pierwsze 3 lvle znowu ze strzalami potem naof do 65 tylko bolty ;P
Zysk z tej przygody 120k w dp i dist wpadl 81 |
A ja...
Siema mam pytanie czy wystarczajace mam skille na mojego palla?? 23 lvl 57 dist 9 mlvl ?? I jeszcze jedno pytanko mam knighta 8 lvl do jakich skilli skilowac i od kiedy expic...prosze o szybka odpowiedz
|
Cytuj:
Cytuj:
@Kalfados Idź już expić zamiast trenować. 55 samo wpadnie podczas expienia. 1. Na cycach. 2. Nie. Pal nigdy nie bedzie lepszym blokerem od knighta. @Lockhead Masz za duże skille jak na swój poziom (trzeba było wcześniej zacząć expić, bo twój level sux!), mlvl w porządku. Knightem skilluj do 60/60 i dopiero exp, ponizej tych skilli knight zadaje tak zalosne obrazenia i tyle chmurek wali, że w ogole lepiej grac rookstayerem. @Browarrior Ze skillami 45 knightem to ty chyba na szczury chcesz iść... |
Wystarczajace skile to sa takie na ktorych oplaca Ci sie expic na tym na czym expisz...Knightem skiluj do 40/40 albo 45/45 i idz expic jak bedziesz chcial przerzucic sie na cos innego to dobij pare skilli
|
Ja uważam, że warto na początku tzn. 8-13lvl (najlepiej 13lvl wbić na rotwormach żeby robić strzały podczas treningu) skillować do ponad 50 bo później np. przy sillach 70 czy 80 cieżko się trenuje na potworach lub summonach z kumplami raczej odpada. Ja zrobiłem 13lvl z broni na fibule i później cały czas trenowałem mam teraz 60dista (zrobiłem tą postać bo mam lagi i kicki :( ) Jutro zrobie test czy przy tym lvlu i tym skillu zwróci mi się na Dwarf Guardach. A wracając do tematu to na 50lvlu powinien Ci wskoczyć ponad 75+ a na 70lvlu będziesz miał na pewno ponad 85 dista. Pozdrawiam.:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |