![]() |
:)
:)<10 znakofff>
|
Cytuj:
Konta raczej nie odzyskasz. |
Ja niewiem co mozesz zrobic ale tak na przyszlosc.
Takim sposobem nigdy nie bedziesz mial pacca. Gdyby kazdy tak zrobil to by gra nie miala sensu dlatego nastepnym razem nie wierz tym co pisza takie bzdury bo ja tez taka strone moge zrobic i n00by sie zleca a ja tylko na tym zyskam... |
Zmien link... nie ktorzy za nim przeczytaja klikaja!
Smutna sprawa koles... |
Cytuj:
|
Przykre... ale...
Na forum gdzies byl juz temat co zrobic jak cie zhackuja poszukaj
a postac raczej juz rób nową bo jej nie odzyskasz to albo bedziesz na rooku, albo pare lv nizej i red skull, a eq na sobie i w depo niestety stracony :( Przykro mi, ale popełniłeś błąd i nikt i nic ci już nie pomoże |
Po pierwsze!:
Nigdy przenigdy nie podawaj swojego numeru konta i hasła poza tibia.com nawet jak wyglada tak samo to sprawdż adres! i nie ściagaj ŻADNYCH podejżanych plików. Ostatnio spotkalem sie ze gościu podawał link do "filmu" do tibiCAM w formacie ****** !!! 8o Po drugie : Z tego co wiem to na zmiane e-maila czeka się 30 dni wiec jak zrobisz że acc hacked to powinienes dostac haslo na maila. Ale nigdy tego nie robilem to nie wiem jak to wygląda :(, ale najprawdopodobniej straciles konto.:( |
Ha! Motyw tak stary że nie sądziłem aby ktoś jeszcze mógł się nabrać... Sam "chakier" też musiał być mile zaskoczony:)
Jak mawiają - "tej tragedii można było uniknąć":) Nie zwróciła Twojej uwagi dziwna liczba ludzi na serwie? Nie zwrócił Twojej uwagi dziwny adres? I to w dodatku z bykiem? (gmbh* to po niemiecku sp. z o.o, a w adresie jest ghmb:) ). Jeśli zrobiłeś screena kiedy gość Ci to proponował, to może masz szansę na odzyskanie konta (ogołoconego). Jeśli nie, to raczej stwórz sobie nową postać... Pozdrawiam serdecznie *Geselschaft Mit Beschraenkter Haftung, albo jakoś tak. |
Hmm. Przykra sprawa lecz mam nadzieje ze bedzie przestroga dla tych ktorzy latwo wierza ze pacc da im ktos za darmo...USUN LINK O MALY WLOS A ODWIEDZILBYM TA STRONE GRRRRRRR!
|
po I numeru ci nie zmienia wiec wpisz
po II e-mail sie zmienia w ciagu 30dni wiec ten stary w ciaz aktulany wiec konto odzyskasz!! |
Koleś współczuję ci serdecznie , ale powiedzmy to sobie szczerze ...
zgubiła cię pazerność , chciałeś tanim kosztem zdobyć PACC ... no i niestety nie popisałeś się inteligencją ... Moja rada na przyszłość ... nigdy ale to przenigdy nie podawaj innym graczom twojego numeru konta, nawet najlepszemu przyjacielowi , bo możesz zawsze się z nim kiedyś pokłócić i będzie problem. Bardzo ci współczuję i mam nadzieję , że konto odzyskasz , ale szanse na to masz marne. Ale się nie załamuj , w razie czego zacznij od nowa. Pamiętaj co cię nie zabije to cię wzmocni. |
Cytuj:
Sry ze mi sie smiac chce, ale przez swoja glupote i nierozum (?) Straciles konto. I morzesz je odzyskac ale nic ci to nie da, hacker i tak bedzie cie hackowal co pare dni. Zrob sobie nowe konto i graj. Nie wiem jak morzna byc takim niemadrym czlowiekiem, przeciez tyle sie o tym mowi, ale coz stalo sie, no comment.... Widze ze nie jestes jakims h-levelowcem ani jakims wyzszym lvlem, grasz w Tibie krotko miesiac morze 2, wiec jedna rada - zacznij grac od nowa. |
pytanie
który miałeś lvl?? [tak z ciekawości], bo jak mały to nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem ;]
------------------------- jak to /\ pisałem to zapomniałem że podałeś nicka heh :) |
Siema
Jeśłi było to niecały miesiąc temu to możesz odzyskać postać pod warunkiem że podałeś wszystkie prawidłowe informacje w e-mailu.
Dzwonisz do Usługodawcy e-amaila (np. tenbit.pl, wp.pl, onet.pl) i mówisz ze shakowali Ci konto. wtedy Zostaniesz zapytany o wszystkie informacje które podawałeś przy zakładaniu konta (imie nazwisko data urodzenia adres itp.). Wtedy oni dadzą Ci nowe hasło!! Sam tak robiłem na Tenbit.pl, poprostu zadzwoń i powiedz o co chodzi. PS. Nie wiem czy Ci sie opłaca dzwonić bo Twoja postać ma tylko 13 lvl a rzeczy na niej napewno nie bedziesz miał. Może załóż sobie inną postać na nowych numerach? i pamiętaj że jak nie zapłacisz za pacca kasą to paca nie będziesz miał!!! |
Materialisto
Pisze do ciebie bo zdziwiła mnie twoja naiwność :D wiesz że w tym świecie nigdy ale to nigdy nie dostaniesz nic za darmo? :] Pacc jest za sporą sumke ale sie opłaca dla tych udogodnień. :) Konta nie wiem czy odzyskasz ale nie opłacało by ci sie grac z małym levelem i bez rzeczy. :baby: Więc radze ci załorzyć nową postać. :axeman: |
Nie wiem czy cie wysmiac czy wspolczuc........
Chyba jednak bede wspolczul. |
Cytuj:
|
Ja nie jestem pewny (bo sie za dobrze nie znam) ale mi się wydaje żeby móc zmienić e-mail trzeba znać stary to skąd oni go znają?? A po drugiena stronie www.tibia.com jak sie napisze tylko nicka i maila to automatycznie zmienia sie chasło na inne...
P.S. oczywiście jeśli mam racje w pierwszym zdaniu :tongue: |
ROTFL!!!!! xDDDDDD "To jest tak glupie, ze az smieszne!" i to bardzo xDDD Ej ty zartujesz czy serio?! bylem niemal pewny na 100% ze nikogo tak glupiego nie ma na tym swiecie xP no lol nie moge SORRY ale nie wyrobie to juz sa szczyty glupoty xD Jeszcze pisac to na forum jO wszyscy maja teraz zlewke ;) w sumie to dzieki za to xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |