Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Where's the love? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113350)

Sir Deziom 25-01-2007 23:14

Where's the love?

http://www.tibiacity.org/community/m...vie.php?id=221

Warto przypomiec...

Nieugiety 25-01-2007 23:17

Może ogólnie filmik nic ciekawego ale jezu, jak mi sie przypomnialy te stare czasy sprzed 5 lat jak to sie po kafejkach grało, wszyscy noobki z p setami latali, zawsze, ale to zawsze byl gs na drodze ab-venore, ehh, stare czasy ;)

ShadowSSJ2 25-01-2007 23:20

Ah, ten filmik przypomnial mi stare czasy ^^ Cóż, wszystko przemija ; p.

Gesior 25-01-2007 23:36

Noobki, noobki noobki... co Ty za linka dajesz? Dopiero to odkryles? Skyward juz pare lat chyba nie gra tak na powaznie..
Oto prawdziwy link!!! To byl .swf a nie jakis google video w kijowej jakosci.. troche sie laduje, ale mniej niz google video i jakosc lepsza.. :>
PRAWDZIWY LINK OD SKYWARD'a który dawał kolegą w Tibii kiedy stworzył film! .swf - szybkie sciaganie i wysoka jakosci!
Film jest super.. to bylo cos na miare Toxic Fire w .swf :D
Ten przejazd kamery na calym carlin i rookgardem widzianym z góry.. gosc zabijajacy Gamemasterów!! :D
Bylo jeszcze 4-5 innych filmów od niego.. ale nie ma juz ich tam gdzie byly :(
"Dance", "Train" i pare innych ;(
Zaraz bedzie 100 komentarzy, ze film "wypas ziąąą", a pewnie 1/20 userow tego forum rozumie tekst tej piosenki, a ma on kluczowe znaczenie..
"Most of us only care about Money Makin" (uh makerzy? :) )
"Kids want to act like what they see." (...)
Teraz ja montuje cos z starszych filmow (7.3 - 7.8) i bedzie ***** / .avi po feriach :D

Always hunted 26-01-2007 01:23

Stare dobre czasy.... ehhh.... aż miło wrócić wspomnieniami do tamtych czasów...
Uśmiech na twarzy sam się pojawia :D

Blondas 26-01-2007 09:13

Powiem szczerze. Prawie płakałem ale nie nad dawnymi czasami kiedy się uciekało przed GSami w drodze na deserta, tylko nad tym jak łatwo wtopiłem moje młodzieńcze lata przed komputerem. Gdybym mógł cofnać czas...

TaifunIII 26-01-2007 09:36

Gesior chyba trochę przesadziłeś ^^
@Topic

Super filmik, długo go szukałem po forach i w google, ale ty mnie wyręczyłeś :)

Sir Deziom 26-01-2007 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesior (Post 1222763)
Noobki, noobki noobki... co Ty za linka dajesz? Dopiero to odkryles? Skyward juz pare lat chyba nie gra tak na powaznie..
Oto prawdziwy link!!! To byl .swf a nie jakis google video w kijowej jakosci.. troche sie laduje, ale mniej niz google video i jakosc lepsza.. :>
PRAWDZIWY LINK OD SKYWARD'a który dawał kolegą w Tibii kiedy stworzył film! .swf - szybkie sciaganie i wysoka jakosci!
Film jest super.. to bylo cos na miare Toxic Fire w .swf :D
Ten przejazd kamery na calym carlin i rookgardem widzianym z góry.. gosc zabijajacy Gamemasterów!! :D
Bylo jeszcze 4-5 innych filmów od niego.. ale nie ma juz ich tam gdzie byly :(
"Dance", "Train" i pare innych ;(
Zaraz bedzie 100 komentarzy, ze film "wypas ziąąą", a pewnie 1/20 userow tego forum rozumie tekst tej piosenki, a ma on kluczowe znaczenie..
"Most of us only care about Money Makin" (uh makerzy? :) )
"Kids want to act like what they see." (...)
Teraz ja montuje cos z starszych filmow (7.3 - 7.8) i bedzie ***** / .avi po feriach :D

Nie widzialem to juz, dawno chyba napisalem ze warto to przypomiec -.-

Rekin Master 26-01-2007 10:52

bardzo fajny filmik :)
ja zaczynalem przed tiquanda update i anty-luring system....to chyba byla tibia 7.4 ??

KorinaS 26-01-2007 11:00

No naprawde aż się łeska w oku kręci :) te czasy ahhh :) miło było sobie oglądnąć i bardzo ładne , solidne wykonanie :P

Bialas 26-01-2007 13:00

no pamietam te czasy. Jak lurniete potwory nie znikaly... ty byly czasy. ta grafa i te gs'y - brazowa kupa patykow : O Sd robilo sie na 15 lvl... a teraz :confused:

Nieugiety 26-01-2007 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialas (Post 1223469)
no pamietam te czasy. Jak lurniete potwory nie znikaly... ty byly czasy. ta grafa i te gs'y - brazowa kupa patykow : O Sd robilo sie na 15 lvl... a teraz :confused:

Hehe, co do czarów...
Pamiętam jeszcze, ja miało sie uhmakerów, 11 druidów z 40 m lvlami ;)
Złote, niepowrotne czasy.
A zarazem zmarnowane lata...

Felux 26-01-2007 13:29

ja chce starą tibie =(

niech CipSoft zrobi z 5 serverów opierających się na starym kliencie przecież to nie jest trudne a dużo osób by wróciło do gry ;/

Korniczeq 26-01-2007 17:48

Ahh... pamiętam ten film z czasów, kiedy dopiero zaczynałem grać ;d.
Stare, dobre czasy.
Podziękowania dla założyciela topicu, za przypomnienie mi go : ).
Pozdrawiam,
Korn~

XIII 26-01-2007 18:21

Przypominaja mi sie czasy, jak zaczynalem grac w ta gre.

Mogliby przywrocic stary wyglad Giant Spidera - wtedy mozna bylo sie go przestraszyc.

Upierz 26-01-2007 18:42

@XIII - teraz też by straszył :x A raczej odstraszał.

Co do filmu... ;(

Always hunted 26-01-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1224219)
Mogliby przywrocic stary wyglad Giant Spidera - wtedy mozna bylo sie go przestraszyc.

Taaa... kiedyś szedłem przez PoH w nocy (Tibijskiej) Zupełna ciemność, tylko maly krąg światła z utevo lux... okno battle wyłączone... a tu nagle 4sqm odemnie wyskakuje takie coś... myślałem że z krzesła spadnę o.O (miałem wtedy 11 lat, nie śmiać się xD)

Rybzor 26-01-2007 21:24

Ta.. film dobry, stary... stary jak swiat, starszy odemnie?

filobossek2 26-01-2007 21:35

=] Film nice, ale w Tibii już nie istnieje miłość - próbujesz zyć w zgodzie, lecz co zrobisz jak Cię dwóch Szwedów na trapa specjalnie weźnie i (You are dead.) choć trąbisz jak do słupa, że zapłaciłeś i nic wartościowego nie zlootają ?

Gunzo 26-01-2007 22:11

Ehhhh wtedy ta gra to bylo cos waliles energy bombe/fielda przed gsa i gs nie szedl do ciebie i waliles z daleka hmmami/boltami
Byly tez czasy kiedy 10-20 osob siedzialo na pohu i nikt nikogo nie wyganial
Rowniez Gs/gsy napotykane przy moscie dwarfow byly spoko warto czasem sobie powspominac :(

No i jeszcze farmy uh makerow stawiales 5-10 drutow i robiles po 40 bp uh dziennie

Pamietam jeszcze jak zamiast dhq byl demon legs quest

Jak miales 40 lv to byles h lvl jak miales kolo 100 to byles bossem osiedla

No I przede wszystkim gs wygladal grozniej nie to co teraz jakas kolorowa kupa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05.