![]() |
Demon Solo!
Siema!
Postanowilem umiescic jak robie solo z kolegom na demcach. loot to mpa i gian sowrd. Terz polecialy nam golden legi ale nie wziolem bo szkoda mi capu. Jak ktos bendzie chcial wjencej skirnuw to niechaj napisze do mnie na priw i ja mu dam wiecej skrin http://img441.imageshack.us/img441/14/demonhuntyw1.png TO NIE JEST FEJK, to jest pszerubka starej tibi, dla wszystkich noob tak wyglondala stara tibia wlasnie ta pierwsza. Wy nie pamientacie o niej ale ja jusz gralem wtedy :baby: 8o 8o 8o . |
LOL :D <10znaków>
|
zalosne dziecko neo + idiota =|
|
0.o to było coś :]
|
na prawdwe tak wygladala stara tibia ?? nawet spoko loot wam wypadl ale jak noob zrobiles ze g leow nie brales
|
TiA
TiAAAAA i moze sie wtedy strzelalo z takich karabinow wyrastajacych z rak ;O fajnie musialobyclOOl ^.^ n/c
|
o muj boshe, wy nie wiezycie ze ja tam hance? normalniem i loot polecial a jak wy myslicie ze to fej to wam dam wiencej skrinow i loot tez dam!
nara! a jak sie smiejecie czy mnie zwyzwacie to iccie na inny post bo tu jest dla moich friends i pzyjaciul |
To ma być jakiś żart?? bo nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi .
Twoja zatrważająca ortografia jest bardzo widoczna a i w " paint " narysujesz lepiej te twoja guwniate zdjęcie. Uahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah śmieszny jesteś rozbawiłeś mnie do łez "pzyjaciul" - dobre " iccie na inny post" - jeszcze lepiej "hance" - ruwnierz wyśmienite "fej" - może "fuj" |
Cytuj:
GL i BB ^^ |
iccie stond juz jutro dam wiencej skirn
|
Cytuj:
|
|
Żeś śię napracował musiałeś poświęcić 5 sekund ... WoW naucz mnie tak rysować bo nie potrafie tak wspaniale bogu :baby:
|
Cytuj:
|
Mi się podoba. Jak zwykle większość użytkowników nie zna definicji ironi, a wlasnie to jest ironia. Świetna robota!
Pozdro |
Cytuj:
|
Ashuahsuahsuhaua Genialne !!! Ten koles to nowa ikona polskiej POP-kultury !!! Dziecko Kononowicza chyba 8o #m tak dalej jestes Super :>>>>
|
na allegro bendom koszulki z moim logiem.
|
Gz czlowieku :) Dlamnie jestes WIELKI
O.o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |