![]() |
AMERA , 60 + ms hacked :) by Piterro
|
Przyznam że taki sobie hack :)
|
I po co to tu dajesz? Cieszysz się że kradniesz kumuś konto bo sam nieumisz w Tibię grać?! Żałosne - Nawet niemam zamiaru oglądać bo niewiadomo czy do rec. niedałes syfka...
|
pojebany **** masz sie czym chwalic ze zajebales konto na bank rl koledze i myslisz ze jestes evul haxor istnieje tez mozliwosc ze sciagneles gotowca z jakiegos serwera takich ludzi jak ty trzeba tepic wy*******aj
|
usunąć tego posta nie tu chcialem
|
@Rurka
wlasnie faza - koles który nie umie zabespieczyc swojego konta jest cieciem którego wrecz trzeba shakowac by sie obidzil:evul: Ja mam kasperskiego 6.1 z vvs, nie shaczy mnie nawet amerykanska baza wojskowa a typ pewnie bez antywira... @edit aha a jak to typ z rl to jestes frajerem, hakujac go... Tak sie nie robi. |
nnice loot, jak sie dal wrbic?mail?gilda?
|
up
Nie ma programu ktorego nie mozna obejsc, wiec nie badz pewny bo moze na ciebie kiedys wypadnie i kasperski ci g.wno pomoze... |
@większość up
Zazdrość? Umie to robi. A to że ktoś daje się zhakować to jego problem ;) |
@up
Dokladnie. @Topic Loot bez rewelacji :P |
@wszystkie up
Dzieki , i niedzieki :PP Jescie dziwni :P ten typ wpadł poprostu :P nie moja wina :D nie musicie ogladac :D ja tylko dalem film zebyscie zoabczyli jak sobie jego postacia chodze :P Nie bądźcie zazdrośni xD :cup: |
Każdy robi to co lubi i umie ... jedni są dobrzy z Polskiego , matematyki czy majsterkowania a inni z hackowania :)
|
Cytuj:
HAGAHAHHAHAJAAJAJAHAHAHAH pwnd ! umarlem !!! hahaha jebac kasperskiego ja nawet nie mam sp2 i zadnego anty vira bo kompa muli i jakos nie mam zadnych syfow na kompie ( inteligecja mi wystarczy widze *rar blx? to mowie huj z tym nie sciagam blx!) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |