![]() |
jak zwiększyć liczbe fps?
wie moze ktos jak zwiekszyc liczbe fps? probowalem tibiaauto ale nic nie dalo ;/ mam od 5-10 nie da sie grac -.-
|
Wyłączyć inne programy, które obciążają komputer. Zależy też od prędkości łącza.
|
1. Kup nowego kompa.
2. Wyłącz niepotrzebne programy działające w tle : jakieś skanowanie antywirem, steama, czasem nawet wyłączenie gg coś da. 3. Lepszy net. cu @Down/Up : Po prostu byłeś szybszy, i jak ja już to wysłałem, to ty także odpowiedziałeś :baby: |
Po co napisałeś to samo co ja?
|
nacisnij lewy ctrl+f.
liczba fpsow od razu sie zwiekszy :D |
Cytuj:
Cytuj:
Moim zdaniem nie łamiesz Tibia Rules, jeśli używasz tego programu do poprawy FPS. Stanowczo jednak odradzam z korzystania z innych funkcji tego programu, gdyż jest to niezgodne z zasadami gry i może się skończyć to dla Ciebie banem Twojego konta w grze. ;) Póki co, odsyłam i zachęcam do przeczytania Tibia Rules: http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules Pozdrawiam, Bunc. |
@up
smieszny jestes koles:p |
Cytuj:
Pozdrawiam, Bunc. |
Ja mialem problem z fps bo mialem zle wgrane sterowniki i starsznie mulilo tibie....moze masz zle sterowniki do karty
|
Cytuj:
Chyba ,ze uzywa madrze.............<sie nie reklamuje>.... @topic Mozille tez wylaczyc? To tez cos da? Ja mam problem z fps ,ze mam wlaczone to co zawsze i od wczoraj wieczora strasznie mi sie tnie....na dx i open gl..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |