![]() |
Tibian earth
Wpadłem na świetny pomysł , a mianowicie chodzi mi o to aby na mapie w tibian earth umieszczać potwory, wtedy gracze będą wiedzieć gdzie czego się spodziewać.
|
Pomysł ciekawy ;) tyko czy wejdzie w życie?? :D
|
Jeśli mnie pamięć nie myli to już to było.
Są jednak problym 1. Nie zawsze znany jest dokładny resp potwora 2. To są tony roboty. Samo stworzenie obecnego Tibia Earth pochłania masę czasu. Dodanie potworów to byłoby coś co wymagałoby nadludzkich sił. Albo b. dużej liczby twórców edit: @down Właśnie o tym mówie |
Ja wiem? Kristoffowi nie chodziło chyba o animacje potworków jak w grze co raczej o określenie, że np w tej a tej odnodze korytarza rotworm-sztuk dwie itd...Czyli zwykły symbol monstera i przy nim jego liczba :) . Pomysł bardzo dobry, sam o tym myślałem.
|
Nom, byloby ciekawie. Ale czy to taki problem zobaczyc dodatkowo mape respawnu i poszukac poradnika o danym miejscu? Odkrywanie mapy tez daje przyjemnosc, gdy nie wie sie czy za rogu jakis gs nie wyskoczy:evul:
|
Sam chciałem temat z taką propozycją stworzyć, ale mnie ubiegłeś ;).
Pomysł b.dobry. |
Kto pierwszy ten lepszy :P. Chodzi mi po prostu o zdjęcia potworka bez żadnych animacji . Mapa respawnu już nie działa bardzo długo a gdyby tak połączyc tibian earth z mapką dało by to świetny efekt.:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |