![]() |
Facc - eq na mintwalin ?
Witam
Chwilowo jestem Facc ,ale za kilka dni bede pacc.Do tego czsu chcail bym uzbierac mino leather wiec chce wtbrac sie na mintwalin.Mam 33 lvl (tzn 8% do 34 ;)) i 35 m lvl.Chcail bym wiedziec co mam wziasc ze soba ? Zamierzam pohuncici tam ok 2-3h.jakies summony ? Bardzo prosil bym o pomoc. Pozdrawiam |
b robe , vamp shield bohy rod/wand oczywiscie nie? ;D
eq chyba takie standardowe jak na lvl oczywiscie chodzi o to zeby duzo kasy moc uniesc ;d wymog mint - postman quest summony - 2 monki zabrac manasy oczywisice a te twoje 2-3h to jest 20 mino skor w porywach do 30 ;) hardcore wersja - 2 fire elementale minus - chwila nieuwagi = dead chill |
@up
Chyba nie mozna lepiej opisac :) 2 monki i po sorawie :) ale jeszcze runki by ci sie przydaly :P |
jaka to filozofia, do mint mozesz isc na golasa i bez wanda , a i tak sie zwroci ;)
|
Cytuj:
|
OK ,zrobie postamna.
Zawsz robie tak ,ze biore sclae armor,brass legs i jakis soldeir helmet i jak nie mam capa to wyrzucam eq. Czyli biore : -Bp's of mf -2x (?) bp of gfb -2 monki Czy sotosuje sie tam jakies taktyki ?Np lurownie pojedynczych przy wejsciu bo inaczej dead ? |
napisz jak ci poszlo :). czy dlugo hunciles i czy duzo zarobiles ect.
|
:d
HyH
Ja jak robilem Paradox Toweq qs z moim kolega 40 Druid to poprostu wbilismy i (walilismy):D z wanda i visa co popadnie8o koniec:baby: |
Cytuj:
|
Lol...
Ja ci proponuje pożycz Obsidian Knife bo przez 2-3h jak nazbierasz 5 mino skórek to będziesz szczyt szczęścia...
Co do eq to: B Robe Wand of Inferno P legi Crown Helmet Vampire Shield z 7-10 bp mf jakiś bp of uh troche run typu: GFB (najważniejsze!), HMM (zawsze się przyda) czy explo (najmniej ważne) Nie kumam po co te Monki -.- Bez monkow się obejdzie... Jak już to ewentualnie jeden... |
byles wkoncu na tym mintwalin?? opowiadaj jak bylo !!
|
Nie...pacc bedzie dopiero jutro/pojutrze.Pierw chce wykonac postamna.Dizeki za wszystkie rady ;)
|
Bez visa się tam nie pchaj. Zropaj mio magi na wejściu aby zablokować respawn. Miej cały czas backpack z gfb pod ręką oraz hotkey z exura vita/exura sio. Monki? Po co? Żeby expa zabierały? Idź sam tylko weź też jakieś hmmy na archery jakby dużo było minosów a on cię klepał.
To tyle, nagraj może filmik - przyda się jak expic tam postacią magiczną. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |