![]() |
Jak Dojść do DC..
Więc tak szukałem szukałem szukałem.. i nic :/ więc jak dojść do DC nie napotykając GS'ów.. Plix Pomocy.. i jak by ktoś mógł to niech wytłumaczy..
Za pomoc Z góry dziękuje za wyzywanie.. (No Comment) |
musisz isc przez outlaw camp.
|
http://img245.imageshack.us/img245/707/jakdojscuu2.jpg
ta droga chodze caly czas gsa nienapodkasz jak dobrze pojdziesz na 100% |
ktos kiedys mowil ze w dc sa gsy to prawda?
|
Cytuj:
|
Sry double post
|
jasne wejdz na harmonie albo na lucere to ci pokaze -.-
omg double post -.- to chyba z toba cos nie tak |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Volshio Nie cytujemy zdjec. |
pliz pomóżcie.. ;p albo chociaż co to jest.. outlaw camp? co tam sie znajduje? albo gdzie można expić z dobrym respem 12 sorkiem?
|
Szukaj, byly juz takie tematy!
|
Polecam prosta droge z gsem , uciekniesz jezeli GS nie wlaczy hasta.
chyba masz troche uhów? z 3 uhy na gsa , idziesz na assasina / tarante i juz masz piggy bank z surprise bag'a i zysk :) |
Dc
Idź przez outlaw camp. Po drodze są Wild Wariory, czasem huntery ;) . Po za tym w DC mogą lurować GSy (najczęściej na non-pvp)
|
@autor tematu
Ten knight w opisie to taki wałek tak? @topic Niestety nie mam w tym temacie nic do powiedzenia, bo po updacie nie byłem na DC, a słyszałem, że nowe respy GS'ów dodali, lecz nie wiem gdzie. |
daj sobie spokoj z dc bo nie dojdziesz. pojdziez normalnie to cie gs utlucze a jak przez outlaw to hunter.
idz na folde. @down no ale 12 lev sorc z wand of dragonbreth nie wrzuci sobie manashiela i nie bedzie walil z sd. |
GS to cienias. Swoim 46 drutem z 43 mlvl wrzucam manashield, strzelam 3 razy z sd i 1 raz z tempesta i gsa nie ma. Nawet 1k nie trace.
|
@topic
z pustyni skręć w lewo.. później już raczej trafisz.. ;) ale na outlow camp z niskim lvlem też nie masz co iść (nie tam gdzie trzeba przejść) bo resp 2 hunterów + 4ww potrafi być zabójczy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |