![]() |
Debug przy oglądaniu filmu ...
yyyy.... więc tak, oglądam sobie film obojętnie jaki (nakręcony na tibi 7.92) lecz ogląda sie go na 7.9 (przynajmniej ja tak robie) i w pewnym momencie wyskakuje mi debug. U mojego koleszki jest identycznie .... Co jest?!
|
wyloncz trade.
|
skoro juz Ci ktos odpowiedzial, to ja sie uczepie Twojego podpisu :]
masz maly blad jesli chodzi o spojnosc czasu wypowiedzi ;) |
Taaaa, 120 lvl i nie wie jak zapobiec debugowi? Allegro/fałszywe dane/debil
I twój podpis zawiera niespójność dotyczącą czasu... wynaleźli wechikuł czasu i TAIFUN go ukradł, a pomogło mu SLD! |
@ up
co do debuga, ja sam takich rzeczy wszystkich nie wiem, a mam 118 lv oraz kilka innych charow 60+. i co z tego wynika ? kupilem acc ? |
Wylacz trade.. juz ktos to pisal a ty go olałes..
|
Cytuj:
Niektórzy na 100+ lvl nie oglądają filmów dla bezpieczeństwa(chociaż w rec nie ma wirusów no ale tak robią). Więc nie zawsze to zależy od lvl. A ja np. używam do grania w tibie linuxa i co? Nie mam tibicam na linuxa, nie wiem o debugach, a mam 114 lvl. Am i noob?:( |
@panowie powyżej
Śmieszni jesteście. Od kiedy to posiadany level ma jakikolwiek wpływ na wiedzę takiego osobnika o programowaniu i kategoriach z nim związanymi? @topic Debugi czasami powstają gdy ktoś majstruje przy filmiku lub z innych przyczyn niekoniecznie związanych z próbą sabotażu. Nie wiem jaki związek ma z tym kanał trade, ale spróbuj. |
up@
Wiem, ze debug występuje kiedy są włączone naraz 2 Trade, kiedy włącza się mc w czasie trwania filmu. Jeśli ktoś majstruje w rec, to albo mu się całkiem udaje, albo film nie działa w ogóle... CHYBA Cytuj:
A system operacyjny jakiego używasz nie ma nic do rzeczy down@ Siostra mnie nie tłucze, teraz to duele są :P |
pierwszy raz musze sie zgodzic z tym tutaj panem up co go siostra tłucze;d
imo 120 level powinien coś sobą reprezentować bo szkoda mi takiej osoby ktora w tibii skacze do kazdego i mysli ze jest kozakiem a na forum "ej pomuszcie nie wiem jak oglondnoc film" z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi ..i jak wiemy bardzo dobrze, strasznie ułomne z nas są zwierzaczki; ]] |
Ahaa .... Czyli jeżeli ktoś ma 120 lvl to już wszystko wie ? Tak ? l@l .... afff ;((
@"spujność czasu" LOL?! Dzieciaki zgrywacie się tak jakbyście tam byli... I własnie taka podpowiedź bo tam jeden pisał, że jestem noob bo sie nie znam na tibicam i że zła spujnośc czasu, więc jeżeli oglądasz film na tibiCam to godzina jest ta jaka jest w danej chwili a nie jaka była przy kręceniu filmu. Domyślam się , że oglądałeś film jak uderzyłem o glebe i myślisz, że jesteś bos. -,- pff... @Reprezentacja Hmm.... wiecie każdy jest dobry w czym innym. Ty jesteś kozak w programach ja jestem kozak w expieniu (a nie? taifunek się mnie bał , że go przegonie B) ) lol H@H@H@H@H@ |
Cytuj:
20:31 Taifun Devilry: pokaz sca na dowod 20:30 Taifun Devilry: ze mi ufasz ;>) 20:30 Draverik: lol? 20:30 Draverik: nah .. ide expic.. 20:30 Taifun Devilry: alana sio "Draverik 20:33 You lose 52 hitpoints due to an attack by Charonsi. 20:33 You lose 124 hitpoints due to an attack by Czipsu. 20:33 You lose 44 hitpoints due to an attack by Katrila. 20:33 You lose 5 hitpoints due to an attack by Imargam. (...) 20:34 You are dead. 20:34 You are downgraded form level 120 to level 119. |
To sie nazywa exploit - jak widać WMFy juz nie modne XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |