![]() |
Ostrzeżenie: "TVN o Tibia - przeróbka!!" - exploit.
Nie wchodzić.
@Down: W tym wypadku nawet jak wszedłeś do tematu na chwilę, złapałeś syfa. Tak btw. temat został usunięty już, więc ten też można usunąć. Aha. Uwaga na użyszkodnika Kamiloxx |
Ale chyba z wyłączonymi tagami exploity nic nie robią? Mam rację? ;d
|
Ojeju, to już 4 w ciągu ostatnich 7 dni, a ja jeszcze z pierwszym się bije :< jaka szkoda, jaka szkoda, czy jakiekolwiek inne forum jest równie niebezpieczne?!
up@ Wedle definicji, exploit to pewne dane, software, wykorzystujący słabości i dziury w systemie, aby uzyskać kontrolę nad software, hardware albo żeby ''znokautować komputer". Więc nie dotyczy on tylko przeformatowanych plików wykonywalnych w jpg... ale generalnie tak, na tym forum nie znajdziesz bardziej zaawansowanego exploita niż te jpg Po szczegóły odsyłam na ANGIELSKĄ Wikipedię down@ Nie pamiętam co było w 3, widziałem tylko temat skasowany z powodu "niebezpieczny plik jpg", i nie był to temat "Co to jest?" ani to że ktoś kradnie Avangera... "TVN o Tibia - przeróbka" jest 4-ym tematem |
Hmm 4?Wiem ze jeden byl o tym ze koles czegos nie rozumial,drugi ze ktos kradnie avangera,ten 3 a 4?;S Chyba ze chodzi o poradnik Ravelliego czy cos takiego...
|
To forum przerabia sie jak forum tibii.org.pl syf za syfem :/
|
Jak macie AV i FW o wam sie nic nei stanie...
A co do exploita to pan Korbass tez zaklada tematy z tym syfem: [WMV]Wojna na Antice ! - Sashra ginie!! + muza by me - wiec lepiej nie otwierac tego topicu dla wlasnego dobra. |
Jak 90% ma IE to sie nie dziwie ze maja potem wiry itp. na FF przeinstalowac ... zreszta te forum ma złą zasade działania mam pare pomysłów jak to naprawic i by nie bylo wira keya nic czysto az milo ... ale jak dalej tak bedzie to syf bedzie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |