Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Uwaga na niebezpieczne tematy:\ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113841)

Sisu 28-01-2007 01:30

Uwaga na niebezpieczne tematy:\

Zakładam temat ,bo stwierdzam że forum zaczeło sie robić niebezpieczne.Nie co 2 temat ,ale co 1 to exploit,keylogger lub wirus.Lepiej nie kożystać narazie z forum czy coś takiego ,albo uwazać bo nawet w obrazkach są exploity.Nie musicie w nic klikać i tak złapiecie syfa wchodząc do tematu :/
Admini i modzi zabierzcie sie za to :\

Mroku 28-01-2007 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sisu (Post 1228156)
Zakładam temat ,bo stwierdzam że forum zaczeło sie robić niebezpieczne.Nie co 2 temat ,ale co 1 to exploit,keylogger lub wirus.Lepiej nie kożystać narazie z forum czy coś takiego ,albo uwazać bo nawet w obrazkach są exploity.Nie musicie w nic klikać i tak złapiecie syfa wchodząc do tematu :/
Admini i modzi zabierzcie sie za to :\

u.u pr0!

Wylacz tagi img i bedziesz bezpieczny..zreszta admini sami juz wylaczyli dla wszystkich ;p

DrakoOsek 28-01-2007 01:57

No dobra wszystko fajnie zajebiscie
Ale jak odkryc ze w temace jest ten exploit img czy cos ?? -.-

Jakies przerwy w postach ?
po linku poznac ?
Czy co ????

XIII 28-01-2007 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrakoOsek (Post 1228185)

antywir powinien ostrzec.

@
jak sie nie podoba, droga wolna.

Racon 28-01-2007 01:58

Uzyc mozg*****... Jak widzisz nazwe tematu "10 lvl blokuje demona!!!!!!!!!1111111111"To nie wchodz.A dotego warto byc zabezpieczonym.

DrakoOsek 28-01-2007 01:59

@up
no wiesz moze byc tez temat
110 ek pada na ue combo i wiesz jest link podany , filmik wszystko ale w poiscie jest exploit no i co wtedy ? ...

@nekro
ta nie mam nic -.-
bez av i firewalla bym kompa nie uruchamial..

Mroku 28-01-2007 02:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrakoOsek (Post 1228193)
@up
no wiesz moze byc tez temat
110 ek pada na ue combo i wiesz jest link podany , filmik wszystko ale w poiscie jest exploit no i co wtedy ? ...

Masz WYLACZONE tagi img....exploit jest podpiety pod jpg..tak wiec Ci nic nie grozi :P jak masz wlaczone tagi ,to juz jest gorzej.....nie wszystkie antyviry wykrywaja :|
NIE OTWIERAJ ZDJECIA JESLI JEST PODEJRZANY HOST :)

Baku' 28-01-2007 09:43

Stary dzieki za ten temat... nie wiedzialem, ale teraz napewno bede uwazal!

Ashlon 28-01-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrakoOsek (Post 1228185)
No dobra wszystko fajnie zajebiscie

Jakies przerwy w postach ?
po linku poznac ?
Czy co ????

To wtedy, ze np darmowy avast wywala ci ostrzezenie i blokuje polaczenie. Ale ty zapewne nie masz ani avasta, ani innego antywirusa, tak samo jak firewalla itd, prawda? ;)

Tagi IMG sa wylaczone, wiec za samo wejscie do posta nic sie nie dzieje.

zalfik 28-01-2007 12:15

@up
Glupoty gadasz. Caly czas sa tematy, w ktorych avast szalaje, pomimo wylaczonych tagow IMG!!!!

Edyta : Panel kontrolny uzytkownika > zmien opcje > odznacz "wlacz obrazki". Juz szalec nie powinien ^^

Rybzor 28-01-2007 12:28

A mi nic nie szaleje, bo używam linuksa.. na ten system chyba nie ma TU wirusów?;d

ps. przynajmniej bede wiedzial, zeby pod windą przypadkiem tu nie wbijac, avasta mam tam, ale ostroznosci nigdy za wiele...

Phoelerius 28-01-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1228623)
@up
Glupoty gadasz. Caly czas sa tematy, w ktorych avast szalaje, pomimo wylaczonych tagow IMG!!!!

Edyta : Panel kontrolny uzytkownika > zmien opcje > odznacz "wlacz obrazki". Juz szalec nie powinien ^^

Nie bardzo to jest mozliwe, bo Exploit to "obrazek", i tylko poprzez wlaczone tagi "[img]" jest mozliwe jego wykonanie zaraz po otworzeniu tematu na forum.

salatka 28-01-2007 12:33

nie znam sie za bardzo ale przed chwila wlazlem w "najglupsze rodzaje smierci" i mi antywir jak szalony ruszyl do boju ;]

pamietam tylko ze w nazwie tego "be" bylo jakies 32, win32 czy jakos tak lecialo ;]

zalfik 28-01-2007 12:50

DOUBLE POST, przepraszam, prosze usunac ;)

zalfik 28-01-2007 12:52

http://img267.imageshack.us/img267/1531/exploitsr7.jpg

@Nekromata
Nie mozesz wlasnego postu napisac, tylko edytowac moje?
Mowilem o automatycznym wylaczeniu tagow IMG na forum. Zreszta wyzej mascie lilk do screen'a

XIII 28-01-2007 13:07

@up
czlowieku, przeciez juz TYDZIEN TEMU byla mowa, zeby kazdy sobie wylaczyl tagi w profilu, a Ty tego jeszcze nie zrobiles?

MagField 28-01-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1228665)
A mi nic nie szaleje, bo używam linuksa.. na ten system chyba nie ma TU wirusów?;d

ps. przynajmniej bede wiedzial, zeby pod windą przypadkiem tu nie wbijac, avasta mam tam, ale ostroznosci nigdy za wiele...

Są wirusy ale można je wyliczyć na palcach u rąk więci tak nie masz co sie martwić ;)
edit:
Jak tagi wyłączyłem dopiero przed chwilą i anty wirus wykrył mi exploita czy jakiś inny syf i zablokował połączenie to nie mam syfa?
@down
No może i tak nie robie statystyk ,ale pamiętam jak zawsze tibia.org.pl była zajechana syfami ,a tibia.pl zawsze była czysta itd.Odp. mi pytanie co up napsiałem ? :P

XIII 28-01-2007 13:18

@up
nawiazujac do Twojego podpisu:

ostatni tydzien:
t org - 19 tematow z keyami.
t pl - 54 tematy z keyami.

zalfik 28-01-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1228755)
@up
czlowieku, przeciez juz TYDZIEN TEMU byla mowa, zeby kazdy sobie wylaczyl tagi w profilu, a Ty tego jeszcze nie zrobiles?

Bo i po co? Otworzylem juz tyle tematow i sciagnalem tyle plikow z gejlogerami i nie "shuckowali" mnie jeszcze. Dziwne nie? :>

Bartasek 28-01-2007 13:23

Co to exploit??
A jak avast wykryje i sie go usunie czyli ja miałem tak ze musialem przrwać połonzcenie to ten exp... nic nie zrobi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.