![]() |
Azura. Pk team. 20+lvl
Szukam ludzi do pk teamu. Jeżeli masz 20+lvl, a zabijanie sprawia ci przyjemnosc pisz w tym temacie.
podaj: -lvl -skille -facc/pacc |
Master Sorcerer
26 Lvl 31 Mlvl Pacc (za tydzień mija :( ) ----- postać kolegi ktory z checia joinie Druid 24 Lvl 28 Mlvl Facc |
mysle ze mozemy zaczac za tydzien jak bedzie okolo 10os. moze nawet uda sie zrobic gildie. Mi co prawda zostal tylko 15 dni pacc, ale moze dokupie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
panda team? nie slyszalem. Mozna sie dolaczyc?
@the thunder wyslalem ci moj nick |
Cytuj:
|
Narazie tylko 3 osoby;/ Czekam na wiecej.
@TheThunder wyslij mi twoj nick. |
Mógłbym dosyć szybko wbić lvl 20 na MS... Postać założyłem nick Captain Martin. Lvl wbiję błyskawicznie (mam 88 dni pacca), a zgaduję, że każda pomoc się przyda a co za tym idzie pozwolicie mi z wami pkować...
|
Ja byłbym zainteresowany ale akcjami w stylu combo SD only.
Tylko zaplanowane akcje na sorców/drutów. |
Ja mogę
Master Sorcerer LvL: 39 ( moge używać mort hura ;p) |
Bedzie i combo sd i inne. Moj nick - Joe Scagenber. Mam jeszcze kilka innych pk charow. Przesylajcie mi wasze nicki na pw.
|
Wchodze w to mam 22 knighta i 24 druida (dostalem kiedys od kolegi jak konczyl grac ;P ), moge pomoc. Ciacho the Shogun nick druta ale piszcie tylko na PM bo nigdy tam sie nie loguje.
|
Wczorajszy frag mojej drużyny :D
Kox ze Stargardu Feb 03 2007, 01:18:04 CET Killed at Level 56 by Zoler and by Drewetin Ashar Ale to nic padł też nie dawno, ale mnie nie było, 83 elder, i kilka innych wyższysz lvl :] |
No, no coraz więcej osób. Czekamy na kolejnych ;D.
1. Ja - candy - 25 druid - Joe Scagenber - 25 paladin 2. TheThunder - 26 sorcerer 3. Kolega TheThunder'a - 24 druid 4. sir rafski -39 master sorcerer 5. Sante Mefisto - 22 knight - 24 druid - Ciacho the Shogun 6. Phalanx - 20 master sorcerer - Captain Martin 7. Fragles sorcerer/druid Czekam na wasze nicki na PW. Mozna juz zaczynac, tylko trzeba ustalic date massloga. Najlepiej okolo godz. 19-20. |
Z tego co wiem najlepsze pk teamy na azura to: Wanted, Bojo team i noob chary DOF'a
|
Ehh.. :D
Ehh.. Ale chyba tez bylo jeden z najlepszych PK GILDI Bojo Team tylko ze leader juz niegra. Ale wbije szybko 20 lvl noob charem i pszyjde do do was jak moge i mam pytanie czy robicie tez SD COMBO(Druidami/Sorcami) :p??
|
Tak, robimy sd combo.
Czekam na reszte osob ktore sie zglosily, a nie podali nickow. |
Stare bojo powraca!! :p -Chyba-
|
Sumus Serde - do random pking :) + jeszcze pare 20+ pk charów sorc/druid only
Do SD combo pk 30 sorc 45 mlvl (nick podam w grze) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |