![]() |
Beggar outfit addon *staff*
Jak w temacie. Słyszałem że można go dostać gdzieś w hero cave, prosze o dokładniejsze informacje (jeśli łaska :D )
|
Dokładniejszych informacji nie podam bo to by był QS, ale wejścia do pokoju ze staffem szukaj na tym samym poziomie co single demon spawn, troche bliżej wejścia tylko.
|
Ah a więc to quest.. Hmm.. mam 33 lvl będe robił go na jakimś 40~ a tam pewnie jest dużo hero :p Z jakim levelem moge tam iść aby nie paść? :)
|
Na takim, na jakim dojdziesz solo na single demon spawn. NIe gram magiem, ale orientacyjnie to tak na ~60 (?) dałbyś rade. Na upartego jakbyś miał blokera to byś zrobił teraz, ale waste to inna sprawa.
Ps. Hero będzie wcale nie tak dużo, tylko kilka. |
Tez bym tego sie dowiedzial choc mi to narazie niepotrzebne pacc sei skonczyl :////////X( X( X(
|
@2up
Dokładniej to chodziło mi o to jaki lvl może wybić tam respa? Tzn. chce aby wybił go jakiś kolega a je tylko wezme questa 8o |
Cytuj:
Powiedzmy ze ~60 mage, ~70 pally, ~80 kina. |
Przesadzacie, po drodze jest jeden hero[a nie taki straszny jak go malują :> ]]; myslę, że nie będzie to QS jak powiem, że laska znajduje się po przeciwnej stronie niż 3x uh :P ( w pobliżu czai się kilka kapłanek więc radzę uważać na manę :P
|
Do zdobycia tej laski polecam wziąc Ms lub Ed na 60lvl prietesty na hita z sd i laska jest wasza!Hero z blokerem też nie stanowi większego problemu.Sam mam ten addon i uważam że to jeden z najlepszych outfitów w grze;p
|
Problem
Mam problem, mianowicie oddałem juz to co trzeba zeby miec brode no i czekam czekam czekam.. a brody jak nie bylo tak nie ma..
jak ide do niego i pisze hi>addon no to odpowiada mi "23:52 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave. I'm gonna check theprogress for you." 5 dni juz minelo;/ wiecie co jest nie tak? |
Radze się angielskiego poduczyć! Albo do słownika zajrzeć wszystko jest napisane w odpowiedzi NPC więc nie wiem po co topic z o tym zakładałeś:( X(
|
Do simmona napisz Hi -> Beard -> yes i Jest New Addon!:cup: -.-
|
ehhh
Na Brode musisz poczekac pełnych 5 dni.
Po tym Czasie dostajesz piekną brode :baby: |
Aby wykonac zadanie na staff's addon nalezy najpierw miec brode ?
|
żeby miec staff musisz miec brode
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wszystko mu dalem na ta brode.. Nie wiem co jest ;/ Moze to trzeba sie nie odzywac do niego przez 5 dni bo przyszlem chyba wczesniej przed czasem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |