![]() |
Robie Fake Graphic Generator'a 4, ale powiedzcie czego mu brakuje...
Aktulanie robie Fake Graphic Generatora 4...
(Ten program generuje postacie i itemki itd. dla fake) Ale powiedzcie co mu brakuje (na podstawie starej versji czyli 3) Download trójki jest na mojej stronie: http://www.shylios.yoyo.pl Czekam na wasze propozycje co dodać do niego, postaram się zrealizować jak najwięcej z waszych propozycji. Aktualnie dodanee (do nowej nie wydanej jeszce czesci): -automatyczne otwieranie plików zapisanych -automatyczne kolorowani postaci -all armory, runy, bronie itp Slucham wasze propozycje... |
Wybierasz z listy jakis out, otwierasz jakas tabelke(jak w tibi) wybierasz kolorki i masz! CZylia tak jak set outfit w tibii.
To by bylo coool!!! Fajnie ze jest tak jak w tibi! CZekam na download! @down oj sorka niewiedzialem... Ferie wlasnie minely!!!! |
Dobry conventer z mozliwoscia kopiowa.
Tylko wiesz ma być Tibia a nie jakaś Tahoma co mi pokazywałeś na gg :D No i podwójny pasek HP, tak jak by ktoś chciał jeszcze mane. @up Miałem być pierwszy >.< Nie daruje ci tego :P @down Oj kombinój! Masz czas do ferii... Owszem tahoma ale inny obrys niz u ciebie :D u nich nie ma ostrych krawędzi. |
Dodałem zmiane kolorów outfita tak prostą jak w Tibi.
A kopiowanie do showka za trudne, dałem za to że zaraz po zapisaniu grafiki otworzy się paint z nią... I tibia uzywa czcionki tahoma :P |
Dodać większą listę wyszukiwarki. Tzn. żeby były ściany różne itp.
Bardzo by się mi przydało ;) Pozdro, Szymor~ |
Ok, dodam ściany, drzewa itp. (na serio)
Co jeszce? |
Potworki nowe i ich deady, więcej outfitów, i addony.(Outfity z 7.92!)
|
Właśnie! Jakbyś dał outfiry z 7,92 z addonami i do tego Set Outfit tak jak w rl tibii to by było cool... :D
|
Moze jestem slepy ale w downloadzie widze tylko 3, a nie 4.
@edit Sory, nie doczytalem twojego posta Shylios xD |
Wiecej outow z 7.8 i wyższych wersji wtedy bedzie the best! :D
|
Przydały by się WSZYSTKIE outy z 7.8 najlepiej z addonami. Dobrze by było jakbyś dodał jeszcze... potwory. Wiem, to kupa roboty ale z posklejanymi potworami wg. mnie ten generator byłby najprzydatniejszym programem do robienia fake. Acha, i jeszcze jedno: w conventerze można było wybrać kolor pisma ale nie było "standardowych" i ciężko taki kolor wyszukać jak np. mowa potworów, wiadomości z serwera itd.
Edit@ Acha, i jeszcze zamiast opcji "zapisz" daj opcje "kopiuj do schowka" 4x down Tibian Fake@ Coś mi się wydaje że namawianie do załączenia wirusa nie jest najlepszym pomysłem, szczególnie gdy modki to zobaczą... |
I oczywiście wszystko ma byc ze wszystkich stron razem z ruchem ;] Trochę się z tym jednak pomęczysz ;P
|
A ja chcem jarzyny !
@Drakon Tez cie koffam..;** |
MOzesz dać wszystkie roślinki...
Jak coś to cie je udsotępnie :D @up Prosze! Prosze! Kto nam wraca po bannie :D |
...
Ja myśle, że przydało by się coś takiego żeby osoby-noobki które robią fake używając Fake Graphic Generator 4 powinny byc zainfekowane przez wirusa. Może byłoby to trudne( raczej niemożliwe ), ale super.
|
Addony! Zdecydowanie, żeby można było zrobić jakiegoś śmiesznego ludzia.
Ale pokrojone części na osobno głowy, nogi i bluzy. Fajnie by było ze zrobić takie cuś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |