![]() |
Time War(Wojna Czasów)
Witam.
Po czasie rekrutacji, chciałbym prolog zamieścić. Jednak składa się z 1 obrazka. Czemu? Nie znalazłem czasu na inne fake. Proszę, weźcie to pod uwagę. prolog- ponizej 1 część- strona 2, post3 2 część- strona 4, post2 3 część- strona 5, post5 4 część- strona 7, post4 5 część- strona 9, post8 6 część- strona 10, post10. 7 część- strona 11, post10. 8 część(ostatnia), strona 12, post4. http://img186.imageshack.us/img186/4153/96117593kt3.png Comments plx! 1 część jutro, albo dziś. Pozdro, Szymor~ |
Podręcznikowe 0/10
Skoro ten "fake" obejmuje tylko jeden obrazek, do tego składający się z tekstu i badziewnego tła w ps'ie, to mogłes sobie darować i założyć topic w dziale "twórczość". |
Ehh... Co ja mam tu oceniac ? Jak pięknie wkleiłeś napisy ? (Nierówno...)
A z tego co napisałeś wywnioskowałem, że ten "zły pan" powróci i będzie chciał się zemścic... I wtedy znowu będzie "Wielka Wojna"... @Down No to będzie tak, że ktoś inny będzie chciał go wskrzesic albo naśladowac... Ale jednak mogłeś dac ten "Prolog" wraz z pierwszą częścią ;/ |
@Up:
Nie oceniajcie prologu! 1 część będzie lepsza... Po za tym, ta fabula będzie troche inna od twojej, sezu ;] |
Cytuj:
|
Dobra... Wieć tak.... eee... eee... No nei wiem co tu powiedzieć ^^ Jest coś, ale co nie wiem ^^ Nawet nei czytałem, bo nie lubie podręcznikowych wstepów :D Poczekam do 1 części
|
Wiecie może, który ID ma ta drewniana ściana z oknem? potrzebna mi..
@Edit: 1 części dziś nie będzie... Potrzebny mi id okna drewnianej ściany... |
mogłeś to już sobie darować......
wkleić kiedy wszystko zrobisz. |
@up
zgadzam sie... @topic Ja cie! Tyle literówek że sie czytać nie dało. Stary ty nie umiesz nawet dobrze zdania złożyć... Orty, literówki, interpunkcja u ciebie leżą... |
Hm, zgaduję:
Po "pijanym" wklejeniu tekstu wnioskuję, że wykonanie będzie śrenie, ale poczekam na resztę. A po prologu zgaduję, że będzie to fake typu: "orci vs lucie i mój super chero rospierfafeluje wyskich sfym mega lajt fajer słordem +100 do lvl" Ale rób dalej, pozory mylą. A fakt, że nie możesz znaleźć ID jakiegoś rysunq nie świadczy o tym najlepiej... Rób listę najlepszyc, albo użyj opcji "szukaj", bo był temat z ponumerowanymi najważniejszymi grafikami. I jeszcze coś: nie popieram używania OTSME (ba, wręcz bym za to banował!), ale tam każda grafika jest ponumerowana swoim ID, więc... Chyba że założycie temat "Fake w OTSME", ale to nie to samo... Zero sztuki w sztuce ;) |
1/10
za 1 obrazek.... |
Witam!
Aktualnie siedze nad fake. Mam już 6 obrazków. Poczekacie troche a wyjdzie 1 część ;) Pozdro, Szymor~ |
Trochę nie za bardzo widać przez tą ciemność.Po za tym troche nudnawo
+niektóre efekty ładne +ładne postacie -deszcz 7/10 Dopracuj efekty i będzie dobrze. PS : Kiedy moge się spodziewać ze zobacze siebie? XD |
Ściany źle powklejane :/ Desz dziwny o ile to można nazwac deszczem...
I trzy obrazki same efekty :/ No niezabardzo... |
Dzięki za komentarze :) Postaram się w następnej części to poprawić.
Next part pojutrze, dzisiaj, lub jutro. Pozdro, Szymor~. |
He? ^^
A to światło to skąd się bierze na pierwszej scenie, z okna? To czego przy drugim oknie go nie ma? Ooj ściany nierówne. Duży i pusty ten jego pokój, mogłeś dać mniejszy nie wyglądał by pusto. Na piątej scenie uciąłeś tekst. Test na szóstej scenie jakiś rozmazany, A na szóstej i zaciemniony efektem. Deszcz mi się nie podoba. Niepotrzebne to odwrócenie kolorów na scenie 9, a jak już odwróciłeś to teksty trzeba było zostawić jak były. Gimpowe efekty – no ale pominę, każdy używa efektów na miarę swych możliwości. Sceny 10 i 12 – zaciemniłeś tekst. Scena 12 - O! Ja!? :D (ten mój out śmierdzi :P) |
Mogłes bardziej postarac sie z tym deszczem
a co oni produ nie maja ze w ciemnosci siedzą?? :p Pracuj dalej ;) |
@Drakon
Nie czuje , aby śmierdział :D @top No to tak.... Minusy: - Światło z jednego okna :D Drugir ma zasłone czy jak? ^^ - Bardzo ciemno :D Kurde zaćmienei księżyca?? :D - Pusty pokoik. - Krzywe ściany :P - Eee... Oni mieszkają pod ziemią? Jak masz zamiar zaprzeczyć to ci dam wyjaśnienie: Jak ten Kal wyszedl z pokoju to widziałem tylko jedne drzwi na wprost i Schody na góre. Wiesz gdyby te drzwi miały być wyjściem z domu to gdzie reszta pokoi? - Wow... Przyjęcie na korytarzu... - Po co ten efekt jako świeczka? - Za dużo efektów. - Deszcz... Od kiedy pałki wody spadają z nieba? - Fabuła jakaś dziwna... - Po co ten negatyw? - Drakon... Co on jakiś niedorozwinięty? "He?" (Drakuś bez obrazy) Plusy: - Chodzący outfit (jeden [niewidoczny] ale zawsze jakis) - Torcik :D To tak... Chcęci ci brak (widać po wykonaniu). Postaraj się robić przez tydzień, ale dokładnie ^^ Hmm... co by tu gadać... Nikomu ten fake się nie spodoba z takim wykonaniem, więc weśśś sobie to do swojego swrdusza i postaraj się na przyszłość. |
Hm
Calosc fajna.. ale co to tez urodziny co to ma znaczyc? 7/10 :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |