![]() |
Wymagania???
Jakie polaczenie jest potrzebne zeby nie miec lagow???
Mam 128kb/s i mam spore lagi :( :( |
Wieczorem (czsu polskiego :P ) zawsze będziesz miał lagi. Najlepiej zamontuj sobie jakieś szybsze łącze (np. neostrade)
|
myśle, że i tak będą lagi przez dużą ilość ludzi na serwerze.
|
mam też 128 i mi nie laguje na isara na innych mi laguje
|
hehe ja mam 256 a czaem tak mi chodzi ze to jest koniec tzn cze zadnego laga a raz mi chodzi tak ze z depo niemoge wyjsc
pozdrawiam |
To zależy od serwera
na Amerykańskim są często lagi ,a na Niemieckim nie ma prawie wcale(przynajmniej u mnie tak było). |
ja mam neo i nigdy nie mam logów
|
ja mam 256 kb/s i jakoś nigdy nie mam lagów :)
|
Ja mam 1 MB i nadal w godzinach popoludniowych Tibia czasem laguje, zlacze urzytkownika nie ma tu wiekszego znaczenia, bardziej sie liczy droga pomiedzy tibia a urzytkownikiem + obciazenie serverow.
|
Wymagania???
Ja to gram zaweze z rana i po szkole wtedy niema lagów ani ludzi , zawsze się połacze na tibie :P .
|
Cytuj:
dam maly offtopic: widzialem knighta na 20 lvl ktory gral na modemie^^ |
mi sie wydaje ze to zalezy od lacza jakie ci przekazuje firma z której masz neta
bo oni daja neta tylu osobom to tez maja lagi chyba ze do lagów dochodza mass kicki to juz wina servera na którym grasz i kompów CIP(ów) |
JA MAM MODEM i wogl egram na niemieckim serwerze i jest git zero lagow
|
Cytuj:
|
Ja mam 128...podzielone na jakies 120 osob w sieci...wiec...mialem lagi OGROMNE...teraz ublagalem od admina powiekszenie priorytetu dla portu 7171 i lagi zniknely :)...polecam ;)
|
Wcale nie zależy to tylko od twojego łącza - staraj sie grać późnym wiecozrem lub wcześnie rano - dlaczego? Serwery Tibii też mają lagi, sa one powodowane masywny przepełnieniem, wtedy nawet ci co mają super łącza mają od czasu do czasu laga, to nromalne, serwer tego nie wytrzymuje żeby do 850 cały czas przesyłąć bieżące dane
// na takim łączu jak masz ty jak wcześniej mówiłem graj w godzinach nocnych no i rano - wtedy lagów nie ma... |
Łącze masz dobre ja tesh takie mam i mam spoko czasami sie lag zdazy, to zależy od serwera na kturym grasz i czy jest mocno obładowany najlepiej grać w godzinach 8:00 - 15:00 i 22:00 - 02:00 przynajmniej u mnie jest tak dobrze :D
|
ja mam 10Mbits w obie strony i jak jest full ludzi to mam lagi. Serwery sie nie wyrabiaja ot co:(
|
Heh ja siedze tylko od 9-15 zalezy to od ilosci osob w sieci (mam sdi)
|
ahhh dzieci lagi mozna miec na laczu 100MB!!!Zalezy to od tego ile osob jest w sieci i troche od serwerow tibi.
Jak masz lacze 1Mb i 120 osob w sieci i jak chociaz polowa siedzi i sciaga cos to masz lagi murowane!A jezeli nie jestes w sieci lokalnej i cale lacze jest dla ciebie to niemozliwe zebys mial lagi .No chyba ze masz zle skonfigurowane albo jak masz bardzo slabe lacze.Ja gram na laczu poruwnywalnym do modemowego!7 kb/s jak nikogo nie ma a okolo 200-500bitow jak jest polowa siecie!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |