Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Już dziś wyniki losowania !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114116)

Nietypowy 29-01-2007 09:48

Już dziś wyniki losowania !!

29 styczeń, to już dziś !!!xD Jak ktoś wygra pacc niech pochwali się tym z nami xP ... Ja jestem dobrej myśli ;] ... Ciekawe o której będzie wiadomo kto wygrał :) ... Powodzenia ! xD

druidek13 29-01-2007 09:54

Tutaj był tekst nie dla dzieci. Jeśli właśnie czytasz tego posta to znaczy, że jesteś strasznie ciekawskim dzieckiem :p

domin3x 29-01-2007 09:54

Wg mnie to powinni być gracze co już mają pacc :) taka jakby nagroda dla nich :P Chociaż jakby logicznie Cipy myślały to by dały tylko faccom, czemu? Pacce i tak zazwyczaj kupują następnego pacca, gdy im się skończy poprzedni, a Facce jak wygrają to może ich to zachęci i po końcu wygranego też kupią następnego :P

Gotic Roma 29-01-2007 10:02

Po pierwsze, to w zrobiles blad juz w temacie... Piszemy "na pewno", a nie "napewno".
Taa dzisiaj losownaie i moze wreszcie znikna party items z potworow... To by oznaczalo, ze skoncza sie lagi i nie bedzie tyle smieci. Jupi :)

pand 29-01-2007 10:15

Ahh... Faktycznie to już dziś ; )

Tak się zastanawiam czy warto w ogóle nakręcać się na tego darmowego pacc'a skoro i tak prawdopodobieństwo wygranej jest nikłe. Ja bynajmniej jeszcze nigdy niczego nie wygrałem w tego typu konkursach, dlatego z pewnością byłbym mile zaskoczony gdybym i ja znalazł się w gronie zwycięzców. Hmm ciekawe tylko kiedy informacja o wygranych zostaną rozesłane do graczy :?

Pozdrawiam.

druidek13 29-01-2007 10:23

@up
Jakby na to nie patrzeć, loteria nadal trwa... więc chyba jutro.

Argen 29-01-2007 10:35

ja tam na to za przeproszeniem kicham... jesli kazdy gracz wyslal 1 e mail, to jest szansa okolo 1 do 250 (dobrze licze?*)

*-chodzi o to, czy dobrze podalem liczbe kont

Shein Silvershadow 29-01-2007 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1230816)
ja tam na to za przeproszeniem kicham... jesli kazdy gracz wyslal 1 e mail, to jest szansa okolo 1 do 250 (dobrze licze?*)

*-chodzi o to, czy dobrze podalem liczbe kont

Przestań ty z tymi szansami, jak ktoś ma wygrać to wygra nawet jak będzie jeden los na milion.

Sir-Kopek 29-01-2007 11:01

O której godzinie będzie wiadomo kto wygrał?

Bezel'ek 29-01-2007 11:01

ehh

Ciekawe kiedy oni będą losować , narazie nic się nie dzieje.:(
@topic:
Nigdy w żadnym konkursie nie wygrywałem ,może wkońcu.:D

Gotic Roma 29-01-2007 11:09

350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy... Ja na przyklad wyslalem na 2 maila, a jak ktos ma 10 maili to szansy ciagle sie zmniejszaja :)

Bastash 29-01-2007 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1230864)
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy...

350 tys. graczy, 1000 pacc. Tak ciężko podzielić 350 000 na 1 000? : | 1:350.

Btw
W podpisie uważasz, że "jak sie strzela z luku" jest niepoprawne. Gz.

wonap 29-01-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic Roma (Post 1230864)
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy... Ja na przyklad wyslalem na 2 maila, a jak ktos ma 10 maili to szansy ciagle sie zmniejszaja :)

wlasnie dlatego moze dobrym wyjsciem dla ciebie bedzie zrobic sobie przerwe w grze a pouczyc sie z matmy, widac slaby poziom ma ta szkola skoro dali ci 2
no chyba ze chodzisz do klas 1-3 to sry

Bastash 29-01-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wonap (Post 1230877)
no chyba ze chodzisz do klas 1-3 to sry

No to to już żałosne by było.

Nietypowy 29-01-2007 12:55

Sorry za " Napewno " ale akurat był dzwonek na lekcji informatyki i nie myślałem co pisze :) ...

Co do tych szans , 250:1, 350:1 ... To ciężko jest przypuścić jakie każdy ma szanse na wygranie pacc, ponieważ dużo osób nie brało udziało w losowaniu, chociaż z drugiej strony wiele osób mogło podać więcej niż jednego emaila ;] Podanie swojego emaila na stronie tibia.com zapobiega w sumie rozdaniu pacc konkretnym noobom bo taka operacja jak wejście na tibia.com i wypełnienie ankiety to zbyt dużo jak na ich siły xD ... Pzdr

Co do Cotic Roma ... Jeśli piszesz " po pierwsze " wytykając mój błąd, to z reguły powinieneś też napisać po drugie i po trzecie. No chyba, że nie masz innych zastrzeżeń, wtedy inaczej ułóż swoją wypowiedź ;]... Pzdr

pand 29-01-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nietypowy (Post 1231026)
Co do tych szans , 250:1, 350:1 ... To ciężko jest przypuścić jakie każdy ma szanse na wygranie pacc, ponieważ dużo osób nie brało udziało w losowaniu, chociaż z drugiej strony wiele osób mogło podać więcej niż jednego emaila ;] Podanie swojego emaila na stronie tibia.com zapobiega w sumie rozdaniu pacc konkretnym noobom bo taka operacja jak wejście na tibia.com i wypełnienie ankiety to zbyt dużo jak na ich siły xD ... Pzdr

Co do Cotic Roma ... Jeśli piszesz " po pierwsze " wytykając mój błąd, to z reguły powinieneś też napisać po drugie i po trzecie. No chyba, że nie masz innych zastrzeżeń, wtedy inaczej ułóż swoją wypowiedź ;]... Pzdr

350:1 no nieźle, szkoda tylko że to nie realne ;)

Co do ludzi którzy rejestrują kilka e-maili. Założę się, że takie osoby od razu zostaną wyrzucone z loterii, bo gdzie tu sprawiedliwość? Równie dobrze mógłbym napisać sobie skrypt, który wypełniałby ankietę, w końcu nie trzeba tam przepisywać żadnego kodu z tokena. Nie sądzę, aby Cipsoft był obojętny takiej sytuacji.

Pozdrawiam

Elwer Balus 29-01-2007 14:35

zamiast się podniecać i pisać tematy/posty typu "ojej, tak bym chiał/a wygrać" "ojoj jeszcze dwa dni" "a jest jakiś sposób żeby na pewno wygrać?"

WEŹCIE SIĘ WSZYSCY DO UCZCIWEJ ROBOTY I KUPCIE SOBIE TEGO PACC'A!!!
będziecie meli pewność że dostaniecie premiowane konto, a "normalni" gracze będą mieli święty spokój:/

X( szlag mnie kiedyś trafi na tym forum:/

@down:a myślisz, że ja mówię o takich rzeczach rodzicom? Wpłaty można dokonać na każdej poczcie, więc...

X-Zero 29-01-2007 14:40

Ja mam w tym roku farta, więc MAM wygrać!

@up
Ja bym kupił ale rodzice by się nie zgodzili :/

Her 29-01-2007 15:54

Ej a z kad np Ja mam wiedziec czy wygralem PACC ? wysla mi wiadmosc na Maila ? Dzieki z góry .

Progmaniak 29-01-2007 15:59

@up
Sam sobie odpowiedziałeś.
@topic
Mam to gdzieś czy wygram, bo jak będzie trzeba to kupie sobie następnego pacca.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53.