![]() |
Już dziś wyniki losowania !!
29 styczeń, to już dziś !!!xD Jak ktoś wygra pacc niech pochwali się tym z nami xP ... Ja jestem dobrej myśli ;] ... Ciekawe o której będzie wiadomo kto wygrał :) ... Powodzenia ! xD
|
Tutaj był tekst nie dla dzieci. Jeśli właśnie czytasz tego posta to znaczy, że jesteś strasznie ciekawskim dzieckiem :p
|
Wg mnie to powinni być gracze co już mają pacc :) taka jakby nagroda dla nich :P Chociaż jakby logicznie Cipy myślały to by dały tylko faccom, czemu? Pacce i tak zazwyczaj kupują następnego pacca, gdy im się skończy poprzedni, a Facce jak wygrają to może ich to zachęci i po końcu wygranego też kupią następnego :P
|
Po pierwsze, to w zrobiles blad juz w temacie... Piszemy "na pewno", a nie "napewno".
Taa dzisiaj losownaie i moze wreszcie znikna party items z potworow... To by oznaczalo, ze skoncza sie lagi i nie bedzie tyle smieci. Jupi :) |
Ahh... Faktycznie to już dziś ; )
Tak się zastanawiam czy warto w ogóle nakręcać się na tego darmowego pacc'a skoro i tak prawdopodobieństwo wygranej jest nikłe. Ja bynajmniej jeszcze nigdy niczego nie wygrałem w tego typu konkursach, dlatego z pewnością byłbym mile zaskoczony gdybym i ja znalazł się w gronie zwycięzców. Hmm ciekawe tylko kiedy informacja o wygranych zostaną rozesłane do graczy :? Pozdrawiam. |
@up
Jakby na to nie patrzeć, loteria nadal trwa... więc chyba jutro. |
ja tam na to za przeproszeniem kicham... jesli kazdy gracz wyslal 1 e mail, to jest szansa okolo 1 do 250 (dobrze licze?*)
*-chodzi o to, czy dobrze podalem liczbe kont |
Cytuj:
|
O której godzinie będzie wiadomo kto wygrał?
|
ehh
Ciekawe kiedy oni będą losować , narazie nic się nie dzieje.:(
@topic: Nigdy w żadnym konkursie nie wygrywałem ,może wkońcu.:D |
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy... Ja na przyklad wyslalem na 2 maila, a jak ktos ma 10 maili to szansy ciagle sie zmniejszaja :)
|
Cytuj:
Btw W podpisie uważasz, że "jak sie strzela z luku" jest niepoprawne. Gz. |
Cytuj:
no chyba ze chodzisz do klas 1-3 to sry |
Cytuj:
|
Sorry za " Napewno " ale akurat był dzwonek na lekcji informatyki i nie myślałem co pisze :) ...
Co do tych szans , 250:1, 350:1 ... To ciężko jest przypuścić jakie każdy ma szanse na wygranie pacc, ponieważ dużo osób nie brało udziało w losowaniu, chociaż z drugiej strony wiele osób mogło podać więcej niż jednego emaila ;] Podanie swojego emaila na stronie tibia.com zapobiega w sumie rozdaniu pacc konkretnym noobom bo taka operacja jak wejście na tibia.com i wypełnienie ankiety to zbyt dużo jak na ich siły xD ... Pzdr Co do Cotic Roma ... Jeśli piszesz " po pierwsze " wytykając mój błąd, to z reguły powinieneś też napisać po drugie i po trzecie. No chyba, że nie masz innych zastrzeżeń, wtedy inaczej ułóż swoją wypowiedź ;]... Pzdr |
Cytuj:
Co do ludzi którzy rejestrują kilka e-maili. Założę się, że takie osoby od razu zostaną wyrzucone z loterii, bo gdzie tu sprawiedliwość? Równie dobrze mógłbym napisać sobie skrypt, który wypełniałby ankietę, w końcu nie trzeba tam przepisywać żadnego kodu z tokena. Nie sądzę, aby Cipsoft był obojętny takiej sytuacji. Pozdrawiam |
zamiast się podniecać i pisać tematy/posty typu "ojej, tak bym chiał/a wygrać" "ojoj jeszcze dwa dni" "a jest jakiś sposób żeby na pewno wygrać?"
WEŹCIE SIĘ WSZYSCY DO UCZCIWEJ ROBOTY I KUPCIE SOBIE TEGO PACC'A!!! będziecie meli pewność że dostaniecie premiowane konto, a "normalni" gracze będą mieli święty spokój:/ X( szlag mnie kiedyś trafi na tym forum:/ @down:a myślisz, że ja mówię o takich rzeczach rodzicom? Wpłaty można dokonać na każdej poczcie, więc... |
Ja mam w tym roku farta, więc MAM wygrać!
@up Ja bym kupił ale rodzice by się nie zgodzili :/ |
Ej a z kad np Ja mam wiedziec czy wygralem PACC ? wysla mi wiadmosc na Maila ? Dzieki z góry .
|
@up
Sam sobie odpowiedziałeś. @topic Mam to gdzieś czy wygram, bo jak będzie trzeba to kupie sobie następnego pacca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |