![]() |
hydrahunt(Celesta)>>fucking thief<<<
Elo...
http://rapidshare.com/files/13911905...thief.rec.html filmik pokazujacy hunt na hydrach.. a potem druidzik zaczyna thiefing ^^ enjoy |
Nice
Krótki troche ;/
|
rehost plz :/
|
Buahuahuha Tytul filmu powinien byc "Noob team on HYdra hunt" BUahuhauha. Jeszcze nigdzie nie widzialem takich nie....bów na Hydrach. ALe Gz wam.
|
jak @up
racja;] takiego nobostwa nie widzialem "ja krece to otwieram cialo" zaal / wstydz sie czlowieku grac ta gre
|
19:05 Gemar Dreon [39]: ja nie krade
19:05 Gemar Dreon [39]: palo 19:05 Gemar Dreon [39]: sam bys chcial 19:05 Gemar Dreon [39]: zawalac abuzbuAbzBUAzbuAz Wszyscy tam na poziomie byliście ^^ może oprócz blokera. |
Taa...bloker byl spoko ale reszta?;S Podobalo mi sie jak odsuneli dsy zeby byc blizej hydry xD
|
dzieki
ale smiesznie bylo a filmik byl krecony dla zabawy i rozweselenia pozdro edit: Cytuj:
jak bym mial kumpli z rl to by niebylo takich tekstow edit2:30.01 dam kolejna czesc huntu na hydrach...tylko teraz zaufana ekipa;) |
buahahahhahah dobre xD
|
LOL!!! Knight byl spoko ale shooterzy to big mega ultra super nooby!!!
Ja na miejscu tego knighta bym od razu poszedl bo to szkoda nerwów na takich... :baby: :baby: :baby: Jak mozna pozwalac w osobie knighta zeby shooterzy otwierali hydre i sprawdzali loota... toc to noobostwo do potegi entej. Wylaczylem po 15 min bo mi sie nie chcialo na to patrzec. |
Cytuj:
|
Ja to powiem tak,bloker normalny reszta noobq.
Ja osobiscie bym na miejscu blokera powiedzial jak chesz otwierac to idz blocz hydre a ja se poexpie i tyle by bylo po gatce a jak nie to bym wyszedl z tamtad i mial ich w dupie za przeproszeniem. takie moje zdanie o noob shoterach. ByeX( |
daj ktos rehosta :/
|
To jest to, czym nazywamy Celesta. ;)
|
az przykro mi tego co zalozyl temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |