![]() |
aldora war 24/25 styczen
http://rapidshare.com/files/13959479/dwbatle*****.html
since we cant upload the .rec files (and they are boring anyway) i made short wmv with frags. its quick one to show the frags, dont blame me for bad quality etc etc, i will make big one with all frags when my exam session is finished and if em fights more battles |
Dlaczego nie możecie dać .rec?? Boicie się czy co??
@topic Ładne fragi tylko plz daj .rec i tytuł muzyczki. PS: Jak ktoś chce ściągnąć to pomiędzy nazwą a ,,.html" da ,,. w m v"(bez odstępów bo jakiś cenzor j****y jest X( ) @offtopic Przypomniały mi się słowa Vagraav'a "Jest już temat o wojnie więc tam dawac filmy" :P |
krótkie... mało fragów pokazanych poczekajcie do końca wojny( o ile ona się kiedyś skończy xD) i wtedy zrobcie wmv z najlepszymi fragami
|
Sorry, ale ściągnąć nie mogę. Czyżby ...
|
omg już pisał że klikasz na link wyświetla się rapid i błąd dajesz ok i w adresie pomiędzy nazwą a ,,.html" dajesz "w m v" bez odstępów
"Czyżby ..." NIE mylisz się @topic skąd ty tą piosenke dorwałeś?:D |
bo to nie jest wmv z calej wojny tylko z 1 battle, nie damy reca bo sa tam ludzie na party i privy od sojusznikow ktorzy nie sa w wojnie i zalezy nam na tym by tak pozostali. poza tym rece trwaja po 120 minut wiekszosc czasu nic sie nie dzieje.
muzyka: Dream Evil - Chosen Ones Blade Loki - No Pasaran |
a ja tam rece mam :D hueheuehue "sie zna sie ma" : ) no bez kitu rece po 120 minut ;p
|
Vu'Xiu Vu'Xiu vu'Xiu ^^ ja powiem tak nieprzepadam za CO i paczka ale musze przyznac ze wmv robisz wyjebiste : ) podama mi sie ten kawalek "The Choosen Ones" xDD pozdro
|
Cytuj:
|
nie no fajnie dobrana tak jak kiedyś ktoś dobrał do wmv o wojnie między sacrifice a kimś tam i tam jest piosenka sacrifice ale jest raczej gorsza od tej ;p
|
Nawet linku wkleić nie umie...
|
http://rapidshare.com/files/13959479/dwbatle*****.html
za to ja umiem ;p nie chodzi raczej o to że nie umie tylko to samo tak dziwnie ustawia ;p Edit: a widzisz ja wkleilem dobry link a też mi gwiazdki wyskakują |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
już chyba wiem xDDD:confused:
|
Cytuj:
|